Agricola Bacau investeste 150.000 de euro in gama de specialitati feliate

Marti, 29 Iunie 2010, ora 12:50
1368 citiri
Agricola Bacau investeste 150.000 de euro in gama de specialitati feliate
Foto: Arhiva

Agricola Bacau relanseaza gama de specialitati feliate, ambalate in vacuum, in urma unei investitii de circa 150.000 euro, reprezentantii companiei estimand un plus de vanzari pe aceasta gama de 30% in perioada urmatoare.

"Noile specialitati sunt feliate si ambalate in vacuum cu ajutorul unui utilaj modern, in conditii stricte de siguranta alimentara.

Feliile astfel vacuumate sunt introduse intr-un plic cartonat personalizat. Noul layout de produs contine detalii complete referitoare la continutul caloric si proteic al produselor pe care le propunem, aspect esential in luarea deciziei de cumparare.

Estimam ca aceasta relansare sa aduca un plus de vanzari de 30% in ce priveste gama de specialitati feliate, in perioada urmatoare", a declarat directorul companiei Salbac SA Bacau, Angelica Boboutanu Smil.

Potrivit reprezentantilor companiei, vor fi relansate trei specialitati din carne de pui si patru din gama salamurilor crude uscate feliate.

In primul trimestru al anului in curs, vanzarile pe segmentul salamuri crude-uscate si preparate fierte afumate obtinute la Salbac au inregistrat cresteri de 52% in volum si, respectiv, 49,6% in valoare, in contextul in care piata mezelurilor a inregistrat o usoara scadere in aceasta perioada.

Preparatele din carne fierte-afumate si salamurile crude uscate sunt produse de Salbac SA Bacau, companie din Grupul Agricola Bacau, care detine doua fabrici specializate si modernizate.

In anul 2009 Agricola Bacau a inregistrat o crestere cantitativa a vanzarilor de carne de pui de 23%, fata de anul anterior si o crestere valorica de 30%. Cumulat, in 2009 Agricola Bacau a avut o cota de piata de 11%, in crestere cu 2 procente fata de 2008.

Din Grupul de Firme Agricola Bacau fac parte companiile Agricola International SA, Salbac SA, Europrod SA, Avicola Lumina - Constanta SA, Suinprod Siret SA, Comcereal SA, G-A Nutritie Animala SA, Aicbac SA si Agricontruct SA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#Agricola Bacau specialitati, #Agricola Bacau mezeluri, #Agricola Bacau produse , #firma