Alegerea unei firme de transport - solutia la indemana tuturor celor care se muta

Luni, 28 August 2017, ora 13:01
1528 citiri
Alegerea unei firme de transport - solutia la indemana tuturor celor care se muta

De foarte multe ori se intampla ca o anumita locatie sa nu se dovedeasca tocmai cea mai potrivita, motiv pentru care alegerea si mutarea intr-una noua sa fie cea mai buna decizie. Acest lucru este unul foarte des intalnit, atat in cazul proprietarilor de apartamente, dar si in cazul unor afaceri - aceasta din urma fiind de altfel o situatie mult mai problematica.

In cele ce urmeaza vom prezenta fiecare dintre cele prezentate mai sus si vom vedea care sunt problemele intampinate, iar mai apoi se va arata motivul pentru care o firma de transport specializata in acest domeniu e alegerea perfecta.

Mutarea persoanelor fizice

Fiind probabil unul dintre cele mai intalnite cazuri, persoanele fizice in termenul lor juridic, in fapt orice persoana care isi doreste un trai mai bun sau care are nevoie sa se mute intr-un lacas nou, adesea au nevoie de aceste servicii.

Sa te muti de la o casa la alta nu este deloc ceva usor de realizat, indiferent ca vorbim despre un apartament sau o casa efectiv. Apar foarte multe probleme, iar principala este legata de transport.

Este vorba de mobila prezenta in locuinta, hainele tuturor membrilor familiei si, bineinteles, importanta ca toate acestea sa ajunga la noua destinatie nu doar integral, dar si in cele mai bune conditii.

De asemenea, fara un ajutor potrivit poate fi destul de greu, fizic vorbind, ca mutarea sa se realizeze. Ca de exemplu, daca proprietarul locuieste in cadrul unui apartament situat la un etaj superior, manipularea mobilei poate fi o adevarata problema, mai ales ca unele scari de bloc sunt foarte inghesuite, obiectele pot fi foarte voluminioase, grele, iar cea mai mica greseala poate duce la distrugerea acelor corpuri de mobilier sau chiar accidente.

In mod firesc e nevoie de ajutor, astfel ca in intampinarea tuturor celor care se afla in astfel de situatii vin firmele de transport specializate. Din randul acestora se remarca echipa din spatele site-ului www.sprintmove.ro, care - asa cum o arata si denumirea - s-a specializat in activitatea de mutare, proces pe care-l si executa in cel mai scurt timp datorita procedurilor si a experientei acumulate de-a lungul anilor.

Mutarea persoanelor juridice

Pe de alta parte, mutarea persoanelor juridice, adica a unor firme, de la un birou la altul, sau poate de la un sediu mai mare la altul, cum e cazul unor banci, market-uri, ori alte exemple. Cert e ca astfel de situatii prezinta un nivel de dificultate mult mai ridicat. Principalul motiv il constituie spatiul mult mai mare, implicit obiectele care se afla in interiorul acestuia.

In astfel de cazuri, apelarea la o firma specializata e mai mult decat necesara. Serviciile regasite pe www.sprintmove.ro in cazul persoanelor juridice includ un plan logistic foarte atent gandit si pus in executie, lucrarile se pot realiza si pe timp de noapte, mobilierul, respectiv cutiile transportate sunt etichetate corespunzator, ceea ce simplifica semnificativ operatiunea, infrastructura de inalta generatie, capabila sa mute cu un minim de efort si obiecte mai grele, iar pe langa toate acestea se prezinta si o garantie financiara de pana la 100.000 euro.

Cea mai buna dovada a eficientei acestei firme anterior mentionate e faptul ca pana la ora actuala au relocat cu succes peste 350 de afaceri, in principal din Bucuresti, dar si din alte zone ale tarii sau chiar din strainatate - actionand la nivel international.

Intregul proces de mutare poate intampina numeroase dificultati daca nu se apeleaza la experti, din randul acestora enumerand tot ceea ce tine de transport, siguranta marfurilor, manipularea acesteia si alte astfel de detalii. Sunt aspecte care pot da multe batai de cap si care necesita un efort fizic deosebit, ceea ce cu siguranta nu-si doreste nici un proprietar.

Totodata, de cele mai multe ori e nevoie ca unele obiecte de mobilier sa fie demontate si apoi montate din nou, ceea ce face toate aceasta situatie mai dificila, fara sa aducem in discutie ca unele pot fi deosebit de fragile si exista un risc mare de spargere sau fisurare pe durata transportului.

Ei bine, SprintMove Company este o firma recunoscuta pentru faptul ca ofera servicii complete, prezinta o flota echipata corespunzator si capabila sa mute cu succes un volum mare de obiecte, iar pe langa toate acestea profesionistii din cadrul echipei pot demonta si monta cu succes si rapiditate obiectele de mobilier. Cine si-ar mai dori ca in aceste conditii sa se ocupe singur de mutare?!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#firma mutari, #firma transport mobila , #firma