Alte trei banci inchise in SUA

Sambata, 16 Ianuarie 2010, ora 17:50
1909 citiri
Alte trei banci inchise in SUA
Foto: Arhiva

Autoritatile din Statele Unite au inchis, vineri, trei alte banci regionale, din cauza problemelor legate de creditele neperformante.

Astfel, numarul total al falimentelor bancare din SUA, in 2010 se ridica, deja, la patru, relateaza Reuters.

Cele trei banci inchise sunt Town Community Bank and Trust of Antioch, din statul Illinois, St. Stephen State Bank, din statul Minnesota, si Barnes Banking Co din Utah.

Autoritatile nu au detaliat motivele falimentelor celor trei banci. In schimb, Federal Deposit Insurance Corp (FDIC), agentia care administreaza schema de garantare a depozitelor bancare din SUA, a anuntat ca, in 2010, va exista un ritm destul de accelerat al falimentelor bancare, pe fondul pierderilor cauzate de creditele ipotecare.

Barnes Banking Co era cea mai valoroasa dintre cele trei, cu active totale de 828 de milioane de dolari, in timp ce Town Community Bank avea active de 70 de milioane de dolari, iar St. Stephen State Bank de numai 25 de milioane de dolari.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#faliment banci SUA, #banci falimentare Statele Unite , #firma
Comentarii
Poza SpiritCivic
SpiritCivic
rank 5
Transmiteti aceasta stire si Bancherilor si Consultantilor din Romania care sustin ca bancile nu pot da faliment ...