Ziare.com

Amenda de aproape 3 milioane de euro: Trei companii ar fi tructat licitatii realizate de Romgaz

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 16:21

   

Amenda de aproape 3 milioane de euro: Trei companii ar fi tructat licitatii realizate de Romgaz
Consiliul Concurentei a amendat cu aproape 3 milioane de euro trei companii de foraj petrolier, pentru ca ar fi trucat unele licitatii pentru lucrari de foraj organizate de Romgaz, potrivit unor surse apropiate situatiei.

Institutia a demarat investigatia in 2010 si a fost finalizata in decembrie 2014.

Firmele vizate sunt Dafora Medias, Upetrom 1 Mai, Foraj Sonde Craiova si Foraj Sonde Targu-Mures, potrivit surselor Mediafax, iar amenzile sunt cuprinse intre 300.000 si 900.000 de euro.

Totusi, purtatorul de cuvant al grupului Upetrom, Radu Petrescu, a afirmat ca inca nu a primit nicio notificare in acest sens.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Upetrom nu a fost notificata de vreo amenda care sa o priveasca. Noi producem echipamente de foraj petrolier, dar nu avem activitati de foraj petrolier", a declarat Petrescu.

Grupul Upetrom este detinut de omul de afaceri Gabriel Comanescu.

Compania Dafora este controlata de Gheorghe Calburean, iar Foraj Sonde Craiova face parte din grupul Bega, condus de fratii Marius si Emil Cristescu. Foraj Sonde Targu Mures este detinuta de omul de afaceri Vasile Aron.

Firmele pot contesta decizia Concurentei in 30 de zile de la notificare.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2064 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor