Andrei Gheorghe isi deschide clinica de dializa la Cluj

Miercuri, 10 Decembrie 2008, ora 15:42
5256 citiri
Andrei Gheorghe isi deschide clinica de dializa la Cluj

Andrei Gheorghe a renuntat la televiziune si s-a implicat in afaceri la Cluj unde va deschide o clinica privata de dializa, in cartierul Gheorghieni.

Fostul realizator de emisiuni de televiziune a anuntat ca isi va deschide o clinica privata de dializa in Cluj Napoca, pe strada Take Ionescu, nr. 72, informeaza Clujeanul.

"Am ales sa deschid o clinica in Cluj pentru ca ii stiu pe clujeni oameni asezati si chibzuiti si ca orasul imi este foarte drag. Plus ca, nu vreau sa fiu ipocrit, am gasit o oportunitate de afaceri la Cluj", a declarat Andrei Gheorghe.

"Stii cum e, daca nu mai vrei sa faci presa, iti cauti un bussines. Asa am facut si eu dupa ce am plecat din televiziune. Dar nu sunt singurul investitor in povestea asta de la Cluj, ca doar nu sunt eu buricul pamantului sa le stiu pe toate.

Sunt cu niste oameni extrem de draguti si inteligenti, care au venit cu aceasta idee. Ei au know-how-ul, dar sunt si oameni care finanteaza si, in acelasi timp, asigura mersul lucrurilor, pentru ca nu este o treaba usoara", a mai precizat acesta.

Centrul de dializa se va numi "Rena Clinic", iar in acest moment este finalizata in proportie de 70-80 la suta.

"Constructia trebuia sa fie gata la sfarsitul lunii trecute, cand trebuia sa vin sa tai panglica, vorba aia, ca primarul, dar din cauza unor probleme independente de vointa mea, s-a amanat. Cel mai probabil, ii vom da drumul in prima parte a anului viitor.

Stii ce mi-a facut primul constructor? Mi-a taiat un pomisor din curte. Si stii ce mi-a spus? Ca pomisorul ala nu cadra cu ambientul. Cand am vazut, mi-a venit sa-i omor. I-am dat pe toti afara", dezvaluie fostul realizator de emisiuni de televiziune.

Andrei Gheorghe a mai spus ca vrea sa cumpere un aparat medical minune pentru barbati.

"Ma pregatesc sa aduc singurul aparat non-invaziv impotriva cancerului de prostata din Europa de Est. Aparatul respectiv nu-ti deschide nimic, te intinzi pe o masa, executi procedura si pleci acasa pe picioarele tale. E o procedura de jumatate de ora. Atat. E o minune. A costat foarte mult, insa cred ca a meritat", a declarat Gheorghe.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Andrei Gheorghe, #deschide clinica dializa, #Cluj Napoca , #firma