Ziare.com

APIA cere extinderea programului Rabla

Joi, 12 Martie 2009, ora 18:20

   

APIA cere extinderea programului Rabla
Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA) solicita extinderea programului 'Rabla' pentru persoanele juridice si segmentul autovehiculelor comerciale.

Reprezentantii asociatiei au cerut autoritatilor si acceptarea finantarii in sistem leasing pentru a sprijini sectorul auto din Romania in conditiile actuale de criza.

Printre masurile ce ar mai trebui adoptate pentru evitarea colapsului industriei auto romanesti, Brent Valmar, vicepresedintele APIA, a mai mentionat ca ar fi indicat sa se incurajeze traficul pe doua roti si sa fie adoptate restrictii de circulatie in zonele urbane aglomerate, dupa modelul Germaniei.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1219 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Treceti si asociatile si fundatile in programul RABLA

In atentia Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA)va rugam sa includeti si asociatiile si fundatile infintate in baza OG 26/2000 pentru extinderea programului RABLA cat mai repedete posibil in noua Ordonanta sau proiect de Lege a Guvernului

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor