Ziare.com

Avantajele oferite de inchirierea unei hale industriale

Advertorial
Luni, 21 Octombrie 2019, ora 12:31

   

Avantajele oferite de inchirierea unei hale industriale
Daca cei mai multi dintre noi suntem familiarizati cu proprietatile rezidentiale si ce presupune investitia in ele, putini stiu cum stau lucrurile cu proprietatile comerciale. Proprietatile comerciale sunt construite si utilizate exclusiv in scopuri de afaceri.

Exista trei tipuri principale de proprietati comerciale: retail, birouri si cele industriale.

Ce sunt imobilele industriale?

Proprietatea industriala este utilizata in scopuri industriale. Suna simplu, dar o astfel de proprietate poate avea toate formele si dimensiunile si acopera o gama uriasa de tipuri de afaceri.

In ultimii ani, tot mai multe astfel de spatii industriale pot fi gasite in mai toate partile tarii. Poti gasi foarte usor hale de inchiriat in Timisoara, cum la fel de bine poti gasi hale de inchiriat in Bucuresti sau Iasi.

Proprietatile industriale pot fi, in general, impartite in trei dimensiuni: mici, mari si enorme. Cele mici includ cladiri cu un etaj (cum sunt halele) sau cu doua etaje.

Acestea au adesea un spatiu interior flexibil, de obicei un amestec de spatii de depozitare si birouri. Spatiile flexibile sunt utilizate de intreprinderile mici, precum cele de mecanica, laboratoare de cercetare si start-up-uri.

Proprietatile industriale mari includ depozite si fabrici medii-mari care sunt proiectate pentru fabricarea sau depozitarea marfurilor. Acestea sunt destinate in general companiilor de distributie.

La polul opus se afla spatiile industriale enorme care sunt folosite ca centre de logistica si distributie care depoziteaza si apoi distribuie bunuri finite in magazine si / sau direct catre clienti. De exemplu, tipul de depozit de care ar avea nevoie firma Amazon.

Avantajele inchirierii unei hale

O hala ofera multe avantaje comunitatii de afaceri. Fie ca este vorba de industrie sau comert, ofera o serie de beneficii:

1. Protectia si conservarea marfurilor - O hala ofera facilitatile necesare oamenilor de afaceri pentru depozitarea marfurilor atunci cand nu se ocupa de vanzarea lor. Ofera protejarea stocurilor, asigura siguranta acestora si previne risipa. Reduce la minimum pierderile cum ar fi spargerea/ruperea produselor, deteriorarea calitatii lor etc. O hala folosita pe post de depozit va detine cele mai recente tehnologii pentru evitarea pierderilor, pe cat posibil.

2. Fluxul marfurilor - Multe marfuri precum orezul, graul etc. sunt produse specifice unui anotimp anume, dar sunt consumate pe tot parcursul anului. Depozitarea asigura regulat furnizarea de astfel de marfuri sezoniere pe tot parcursul anului.

3. Continuitate in productie - O hala folosita in scop de productie permite producatorilor sa desfasoare o proces continuu de productie.

4. Locatie convenabila - Halele sunt, in general, situate in locuri convenabile, in apropierea cailor de acces rutier, feroviar sau cai navigabile pentru a facilita circulatia marfurilor. Locatia convenabila reduce costul transportului.

5. Usor de echipat cu utilaje - datorita spatiului generos, o hala permite montarea cu usurinta diverselor echipamente, indiferent de domeniul de activitate. Un astfel de spatiu permite incarcarea si descarcarea marfurilor grele si voluminoase.

6. Util pentru afacerile mici - Constructia unei hale proprii necesita investitii pe care detinatorii unor afaceri mici nu si le pot permite. In aceasta situatie, prin plata unei chirii, acestia pot folosi o hala gata construita pentru a-si desfasura cu succes activitatea.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre hale inchiriat
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7997 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor