Avantajele unei firme de curatenie

Advertorial
Vineri, 14 August 2020, ora 14:27
19959 citiri
Avantajele unei firme de curatenie
Serviciile oferite de firmele de curatenie sunt extrem de bine apreciate de multi dintre noi

Curatarea locuintei este de multe ori plictisitoare, iar daca vorbim despre curatarea toaletei am putea spune ca este chiar dezgustatoare.

Mai exista posibilitatea sa fii si alergic la praf, iar in aceasta perioada de pandemie orice afectiune pulmonara trebuie luata foarte in serios.

De asemenea manichiura, se deterioreaza si ea de la curatarea covoarelor si, din cauza utilizarii produselor de curatare, mainile dobandesc mirosul inconfundabil de inalbitor.

In aceste clipe vei incepe involuntar sa visezi la firme de curatenie care sa faca intreaga corvoada a indatoririlor gospodaresti si sa acorzi mai multa atentie frumusetii, sanatatii, sportului, relaxarii si comunicarii cu oamenii dragi.

Astazi exista firme de curatenie care ofera servicii si echipe de angajati pregatiti special sa faca curatenie in casa ta si in biroul tau, eliminand orice probleme si indeplinind si cele mai neobisnuite dorinte.

Ai nevoie de curatenie la domiciliu?

Curatarea domiciliului reprezinta o parte din indatoririle fiecaruia. Este doar un fapt al vietii: spalarea vaselor, spalarea hainelor, eliminarea murdariei de pe podea si asa mai departe. Nimeni nu se bucura cu adevarat de munca, dar nici nu poate fi lasata prea mult timp fara sa-i acorzi atentie.

Curatarea dupa o amenajare sau dupa o reparatie - necesita mult efort, putere si timp. Munti de resturi de constructie, un strat gros de praf, pete pe mobila, usi, geamuri si multe altele.

Expertii unei firme de curatenie la domiciliu sau birou vor face fata eficient si rapid acestei sarcini. Fie ca optezi pentru un serviciu de curatenie la domiciliu, sau curatenie birouri acestea vor fi curatate in timp util si in cel mai eficient mod posibil.

Lista lucrarilor include:

* Eliminarea deseurilor de constructii;

* Curatarea spatiului de praful de constructie;

* Curatarea podelelor;

* Indepartarea urmelor de ciment, vopsea etc;

* Curatare integrata umeda a tuturor suprafetelor;

* Indepartarea petelor persistente, incapatanate;

* Lustruirea acoperirilor din lemn;

* Curatarea profesionala a ferestrelor, a pervazelor, spalarea suprafetei de sticla si rame (in interior, exterior);

* Indepartarea murdariei de pe intrerupatoare, lampi, jaluzele;

* Curatarea si dezinfectarea toaletei, a cazii si a intregii bai;

* Curatarea uscata a covoarelor, mobilier tapitat.

Datorita echipamentelor moderne, a tehnologiilor inovatoare si a personalului calificat specific unei firme de curatenie, echipa de profesionisti va sterge toate locurile inaccesibile: nise, colturi etc., deoarece firma de curatenie cunoaste toate caracteristicile tipurilor de suprafete si pentru fiecare are o abordare unica.

Firme de curatenie - Reguli de baza

Curatarea trebuie efectuata in conformitate cu anumite reguli, adica, pornind de la zone curate si trecand la zone mai poluate. Exista, de asemenea, standarde pentru curatarea spatiilor, iar pentru a evita conflictele cu clientii, totul trebuie documentat.

Standardele iau in considerare costurile de curatare a spatiilor, in functie de timp, zona, numar de incaperi, cantitatea necesara de echipamente si instalatii.

Este elaborat un program de curatare specific, iar suprafata totala este, de obicei, impartita la mai multi angajati. Fiecare este responsabil pentru propria sa zona de curatare si foloseste doar propriile sale instrumente, detergenti si echipamente.

Serviciile de curatenie la domiciliu si curatenie birouri sunt doua domenii diferite, care necesita abilitati si experienta profesionala si, prin urmare, firmele care ofera servicii de curatenie, dispun de echipe pe fiecare zona, fara a interfera intre ele.

Firmele de curatenie care ofera servicii de curatenie la domiciliu si curatenie birouri, sunt foarte cautate in timpurile noastre si exista si o concurenta foarte mare in aceasta industrie, astfel incat de multe ori acestea necesita abilitati extraordinare pentru a castiga increderea clientilor si pentru a-i mentine in viitor.

Quarterly Report - Editia 4

Cu cât se vor scumpi benzina și motorina din iulie. Ieftinirile ușoare din ultimele zile vor fi rapid „înghițite” de creșterile de prețuri
Cu cât se vor scumpi benzina și motorina din iulie. Ieftinirile ușoare din ultimele zile vor fi rapid „înghițite” de creșterile de prețuri
La benzinăriile din România, s-a observat o ieftinire a carburanților în ultimele zile, iar motorina a ajuns să coste mai puțin faţă de benzină. Însă vin veşti proaste pentru...
Zonele din apropierea marilor orașe în care casele încă se vând cu un preț mai mic de 1.000 de euro. Ce avantaje au cei care se mută în zona periurbană
Zonele din apropierea marilor orașe în care casele încă se vând cu un preț mai mic de 1.000 de euro. Ce avantaje au cei care se mută în zona periurbană
Zona periurbană a marilor oraşe a devenit în ultimii ani o alternativă tentantă pentru cumpărătorii interesaţi să facă o achiziţie. Prezintă unele avantaje evidente, precum preţuri...
#idei de afaceri, #firme de curatenie , #firma