Ziare.com

Banca Transilvania cere suplimentarea plafonului pentru Prima Casa

Duminica, 20 Septembrie 2009, ora 16:53

   

Banca Transilvania cere suplimentarea plafonului pentru Prima Casa
Banca Transilvania va solicita Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri majorarea plafonului aprobat pentru acordarea de credite pentru programul "Prima Casa".

Compania ceruse initial 25 milioane euro, insa FNGIMM a aprobat doar 17,1 milioane euro. Astfel, pentru ca au multe dosare in lucru, reprezentanii bancii vor suplimentarea fondurului, a declarat directorul pentru retail al institutiei, Gabriela Nistor, pentru Mediafax.

Banca Transilvania are in lucru dosare pentru "Prima Casa" in suma egala cu plafonul si de aceea va analiza posibilitatea de a cere majorarea cotei alocate.

Valoarea solicitarilor de garantare primite de institutie pana luni reprezenta 12,5% din plafonul stabilit de Guvern pentru "Prima Casa".

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Cele mai active patru banci, respectiv BRD, BCR, Banca Transilvania si Alpha Bank, cumuleau circa 85% din valoarea totala a solicitarilor de garantare.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 601 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor