Cel mai bine platit roman a castigat 1,3 milioane de euro in 2008

Marti, 15 Septembrie 2009, ora 15:16
2481 citiri
Cel mai bine platit roman a castigat 1,3 milioane de euro in 2008

Cel mai bine platit roman lucreaza in telecom si a castigat anul trecut 4,86 milioane de lei (adica 1,3 milioane de euro), arata datele transmise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala pentru ZF.

Acest lucru inseamna ca din in telecomunicatii prin retele cu cablu castigul lunar a reprezentat circa 100.000 euro, adica 250 de salarii medii nete pe economie, scrie Ziarul Financiar.

Topul celor cu cele mai mari venituri din 2008 este dominat de consultanta pentru afaceri si management si sectorul financiar, cu cate trei prezente fiecare.

Angajatii cu cele mai mari venituri nete din Romania provin din Bucuresti, sectorul 1 dominand topul cu 5 prezente.

Locul al doilea in topul castigurilor se situeaza o persoana care a castigat 4 milioane de lei (1 milioan de euro) din intermedieri monetare.

Pe locul trei se afla cineva care lucreaza in consultanta pentru afaceri si management,cu un venit de 3,8 milioane de lei (1 milion de euro).

Locul patru in top ii revine unui contribuabil dintr-un domeniu nou fata de anii trecuti, respectiv colec tarea deseurilor nepericuloase, cu un venit de 3,2 milioane de lei (870.498 de euro).

Domeniul financiar revine pe pozitia a cincea in top, cu un angajat din activitati de asigurari (altele decat cele de viata), din sectorul 1, care a castigat anul trecut 3,06 mil. lei (833.207 euro).

Provincia este reprezentata o singura data in topul celor mai mari salarii la nivel national printr-o persoana din Sibiu. Acesta a avut un venit de 2,64 milioane de lei din servicii anexe extractiei petro lului brut si gazelor naturale.

Comercializarea energiei electrice apare o sin gura data in clasamentul veni turilor obtinute anul trecut, pe locul noua, cu un castig de 2,57 milioane de lei.

Valoarea totala a casti gurilor obtinute de romanii din top 10 se ridica la 32,2 milioane de lei (8,7 milioane de euro), cu mai bine de 10 milioane de lei peste veniturile ra portate in 2007.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#salariu manager telecom, #cel mai bine platit roman , #firma