CFR participa la un proiect imobilar de 3,5 miliarde de euro

Luni, 18 Februarie 2008, ora 12:29
877 citiri
CFR participa la un proiect imobilar de 3,5 miliarde de euro

CFR SA va semna un contract de asociere in participatiune cu SC Consulting Group Romania, in vederea realizarii si folosintei comune a unei cladiri cu destinatia birouri, spatii de recreere si agrement, a declaratdirectorul general al Sucursalei Regionale CF Brasov, Ionel Dicu, citat de NewsIn.

Potrivit directorului general al CF Brasov, la aceasta asociere, Compania Nationala de Cai Ferate (CNCF) "CFR" SA va participa prin Sucursala Regionala CF Brasov, care va pune la dispozitie un teren nefolosit pana in prezent, cu o suprafata totala de 1.600 mp.

Pe teren firma Consulting Group va construi cladirea propriu-zisa, cu o suprafata de 461 mp la sol, plus toate utilitatile necesare acesteia, precum si spatii amenajate pentru parcare.

Constructia va avea o suprafata desfasurata de circa 4.611 mp si va avea sase niveluri, mansarda, parter si doua etaje de subsol.

Mai mult, reprezentantul CF Brasov a precizat ca firma Consulting Group va construi si o strada de cativa zeci de metri lungime tot pe suprafata de teren pusa la dispozitie de CF Brasov, deoarece spatiul pe care va fi construita cladirea nu are acces stradal.

De pe urma asocierii, CNCF va primi un etaj de birouri in cadrul cladirii si 15% din profiturile realizate in spatiile de agrement, precum si o parte din spatiile celor doua niveluri ale subsolului, pentru arhive, depozite si alte utilizari.

Valoarea terenului pus la dispozitie de Regionala CF Brasov este de 1.136.000 euro, in timp ce valoarea proiectului imobiliar se va ridica la 3,5 miliarde de euro.

Citeste si:
Gigantul chinez Evergrande dă semne de revenire. Mai mult de 10 proiecte au fost repornite
Gigantul chinez Evergrande dă semne de revenire. Mai mult de 10 proiecte au fost repornite
Gigantul imobiliar chinez Evergrande, ale cărui datorii depăşesc 300 de miliarde de dolari, a reluat activităţile la peste 10 proiecte, în şase oraşe, între care se află şi Shenzhen,...
Ce a pățit Messi la derbyul Marseille - PSG VIDEO
Ce a pățit Messi la derbyul Marseille - PSG VIDEO
Olympique Marseille şi PSG au remizat, duminică, scor 0-0, pe terenul primei echipe, în derbiul campionatului Franţei, disputat în etapa a XI-a. Hakimi (PSG) a fost eliminat, în minutul...
Sursa: Ziare.com