Cocosei galagiosi si oi de Camerun, de vanzare pe Net

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 08:42
8412 citiri
Cocosei galagiosi si oi de Camerun, de vanzare pe Net

Oi de Camerun, cocosei pitici foarte galagiosi, pauni dar si casute pentru caini dotate cu instalatie electrica, senzor de miscare si acoperis Lindab, toate pot fi achizitionate, pe Internet, chiar si in rate.

Un fermier dintr-un sat din Bacau este interesat sa cumpere oi intre 35-40 kg, in varsta de aproximativ un an, cu 0,90 euro pe kg.

Pentru doar 50 RON va puteti cumpara o pereche de "cocosei pitici foarte frumosi si foarte galagiosi", de toate culorile, incaltati sau nu.

Un altul a dat anunt ca are la comercializare chinchilla, oi de Camerun, capre de carne, iepuri de rasa, pauni si ponei.

Cei mai stramtorati pot cumpara animale si pasari chiar si cu plata in rate. Vanzatorul se angajeaza sa preia productia daca matca este comandata pana la jumatatea lunii decembrie, urmand ca livrarea sa se faca incepand din luna ianuarie a anului viitor.

Cu 500 de euro puteti deveni stapanul unui pui de dog de Bordeaux, din parinti de talie mare. Puii scosi la vanzare pe Internet au 6 saptamani si sunt dotati cu pasaport si microcip, fiind vaccinati si deparazitati.

Iubitorii de caini pot face un cadou de Craciun patrupedului de pe langa casa o cusca din lemn rindeluit, care se pot face pentru orice dimensiune si sunt izolate cu polietilena si polistiren. Acoperisul este din sindrila bituminoasa colorata, are tabla Lindab, policarbonat sau din tabla galvanizata, vopsite sau lacuite in orice culoare.

Ca noutate, custile pot fi dotate si cu instalatie electrica de iluminat cu becuri sau benzi de led-uri de mare putere, dar si cu senzor de miscare. Termenul de executie este de pana la 4 zile, iar pretul unei asemenea case este de doar 250 RON.

Cei interesati sa isi faca o ferma de vaci pot cumpara "direct din Germania" rase selectionate de juninci. Animalele detin pedigree si certificate de sanatate, provenind din ferme de vaci de rasa de lapte, pretul fiind negociabil.

Vlad Voiculescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oaia de pe Wall Street. Cum au ajuns rumegătoarele indispensabile pentru investitorii în energia solară
Oaia de pe Wall Street. Cum au ajuns rumegătoarele indispensabile pentru investitorii în energia solară
Instalarea de panouri voltaice pe mari întinderi agricole a dus, recent, la conflicte între producătorii de energie și agricultorii care voiau să continue să folosească pășunile pentru...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#vanzare Internet, #cocosi, #oi, #fermieri, #plata rate , #firma