DeLonghi deschide a doua fabrica la Jucu

Marti, 14 Mai 2013, ora 21:40
3926 citiri
DeLonghi deschide a doua fabrica la Jucu
Foto: Arhiva

Compania italiana de electrocasnice DeLonghi va deschide a doua fabrica in comuna Jucu din judetul Cluj, in care va produce componente pentru expresoarele de cafea, care se asambleaza in prima fabrica, ce a apartinut anterior finlandezilor de la Nokia.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat, marti, presei, ca societatea a depus documentele necesare pentru obtinerea avizelor pentru construirea celei de-a doua fabrici din Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu.

"Cea de-a doua fabrica ar trebui sa fie finalizata pana in toamna acestui an. Decizia de construire a celei de-a doua unitati de productie a fost luata pentru a nu se mai importa componentele pentru expresoare, ci a le produce la Jucu. Noua fabrica va insemna si noi locuri de munca, ceea ce inseamna ca investitia DeLonghi din Jucu se dezvolta", a spus Uioreanu, citat de Mediafax.

DeLonghi a inceput sa produca expresoare de cafea la Jucu

Productia la prima unitate a inceput in luna martie, fiind angajati 100 de oameni, majoritatea instruiti in Italia.

DeLonghi a cumparat in 2012 fabrica din Jucu de la producatorul de telefoane mobile Nokia. Pana in prezent, investitia companiei DeLonghi din Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu se ridica la circa 30 de milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#DeLonghi deschide noua fabrica, #fabrica noua DeLonghi, #DeLonghi fabrica Jucu, #DeLonghi Romania Jucu , #firma