Dividende de 2 milioane de euro pentru urmasii Malaxa si Auschnit

Joi, 03 Iulie 2008, ora 08:50

   

Dividende de 2 milioane de euro pentru urmasii Malaxa si Auschnit
Urmasii industriasilor Nicolae Malaxa si Max Auschnit vor incasa dividende in valoare cumulata de aproape 2 milioane de euro pentru participatia de 7,85% pe care o detin la Fondul Proprietatea.

Mostenitorii magnatului interbelic Nicolae Malaxa (fostul proprietar al uzinelor Faur, Tohan Zarnesti si Magazinele de Fierarie Galati) detin putin peste 7,5% din actiunile Fondului Proprietatea, relateaza Ziarul Financiar.

Pentru aceste actiuni ei vor incasa 1,85 milioane de euro, in timp ce urmasii lui Max Auschnit (fostul proprietar al Uzinelor Resita) trebuie sa primeasca peste 100.000 de euro.

Fondul Proprietatea a anuntat ca va propune repartizarea unor dividende in valoare totala de 90 de milioane de lei (24,6 milioane de euro).
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2345 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
motanu.
rank 3
revoltator!
foarte putin!!!!!!!!!..... dar nu e de mirare , in tara condusa inca de comunistii, democrati liberali.
parerea
rank 1
CIND VA PLATI TRADICEANU,"MARELE JAF AL ROMANIEI"?
Dragilor,cine ne crede timpiti,cu tot regretul,au dreptate!In ce tara"civilizata"din Europa,fosta comunista,ati mai vazut un jaf de acest gen la adresa proprietatii poporului?Unde ati vazut Sturzesti veniti din fanar,cu munti cu tot?Sau regi"cumparati"de la masonul Napoleon al III-lea?
parerea
rank 1
FOTOGRAFIA SPUNE:"PROSTI, MAMALIGARII ASTIA"!
Multumim pentru fotografie!Cu asta raminem dupa 18 ani!Cu 2 generatii care au fost din nou jefuite,cu acordul politicienilor iresponsabili pe care i-au livrat"prietenii istorici"ai Romaniei!Eu mai astept niste demersuri din partea D-lui Presedinte Traian Basescu!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor