E momentul sa renunti la matura | Tipuri de masini de maturat si aspirat

Advertorial
Luni, 11 Martie 2019, ora 15:00
9648 citiri
E momentul sa renunti la matura | Tipuri de masini de maturat si aspirat

Maturile au ramas de domeniul trecutului. Tehnologia de azi ne ofera variante mai rapide. Daca pe vremuri, maturatul presupunea forta fizica, agilitate si un ochi bun pentru detalii (ca nu cumva sa ramana portiunea aceea din stanga necuratata!), acum masinile de maturat si aspirat ne fac treaba mai usoara, transformand procesul intr-unul ergonomic si eficient.

Masinile de maturat si aspirat sunt simplu de manevrat si intretinut. Se potrivesc pentru domeniile de activitate in care curatenia profesionala constanta e standardul, reducand nevoia de efort uman.

Cum functioneaza: Masina de maturat-aspirat prezinta un sistem cu o rola rotativa sau doua role pentru curatare minutioasa. Periile se rotesc in directii opuse transportand reziduurile in recipientul pentru deseuri, folosind principiul rasturnarii.

Cum alegi masina de maturat aspirat: De obicei ai de ales intre doua tipuri: conduse manual (impinse, cu ghidaj) si cu post de conducere. Pentru a alege cea mai buna masina de maturat-aspirat pentru domeniul tau de activitate, ia in considerare urmatoarele criterii: suprafata care are nevoie de curatare si gradul de murdarie (frecventa cu care trebuie curatata).

Ne vom concentra pe masinile de maturat-aspirat cu post de conducere, mai potrivite pentru spatii industriale mari.

Cand este necesara o masina de maturat si aspirat cu post de conducere?

Cand suprafata care necesita curatare depaseste 5000 mp si gradul de murdarie e considerabil, atunci deja te poti gandi la o masina de maturat si aspirat cu post de conducere.

Vorbim aici despre spatii extinse care sunt greu de pastrat impecabile cu simpla matura, de pilda: parcari auto, zone logistice, hoteluri, spatii de depozitare, alei, centre de expozitie, spatii mari de productie, gari, aeroporturi, spatii comerciale tip piata, campinguri.

Un mare plus al masinilor de maturat aspirat cu post de conducere e utilizarea pe orice tip de suprafata dura - beton, asfalt, gresie, piatra cubica, linoleum etc, astfel ca se preteaza unei game foarte variate de domenii de activitate.

Versatilitatea e valabila si in cazul gradului de murdarie: masina poate fi utilizata cu toate cele trei perii in functiune, chiar si in conditii de praf excesiv, datorita sistemului de aspirare care elimina praful cauzat de periile laterale.

Un alt avantaj considerabil e usurinta cu care se manevreaza. Aparatul e foarte usor de condus, oferind vizibilitate perfecta pentru operator. Pe langa asta, in caz de impact, riscul defectiunii componentelor mecanice este redus la minimum datorita sasiului robust din otel ranforsat.

Ce inseamna principiul rasturnarii

Indepartarea murdariei presupune, desigur, si descarcarea ei, iar acest aspect este inca un avantaj practic al masinilor de maturat. Aceestea functioneaza pe principiul rasturnarii - descarcarea hidraulica a buncarului de gunoi care se poate efectua in orice tip de container de gunoi stradal. Inaltimea minima pentru descarcarea buncarului de gunoi la o masina de maturat-aspirat este de 130 cm.

Trei motive sa utilizezi masini de maturat si aspirat

Pe scurt: eficienta, usurinta, costuri.

1. E mai eficient. Masina de maturat-aspirat curata mai repede si mai temeinic decat o matura. Unde mai pui ca reduce eroarea umana cu mult; imagineaza-ti ca un maturator nu va fi la fel de energic la finalul programului ca in primele ore de munca si sansele unei calitati slabe a curateniei cresc. Cu masina de maturat nu prea ai de ce sa iti faci probleme.

2. Se manevreaza usor. Atat masina de maturat-aspirat impinsa, cat si cea cu post de conducere sunt simplu de utilizat si de intretinut, neavand nevoie de un operator cu abilitati specifice.

3. Iti recupereaza investitia. Simplu, fata de maturatul traditional, ai nevoie de mai putina resursa umana, iar calitatea curateniei este net superioara. Iar daca asiguri o mentenanta corecta, durata de viata a masinii de maturat-aspirat iti va dovedi ca a fost o alegere corecta.

Toate aceste categorii de produse profesionale va sunt oferite de catre SDS Group, persoana de contact: Cristian Dinca - 0733.233.356 si sunt prezentate pe site-l http://www.aspirotech.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#masina maturat, #masina aspirat , #firma