Ziare.com

Firmele romanesti nu sunt agreate sa lucreze la circuitul FIA GT din Bucuresti

Joi, 24 Iulie 2008, ora 14:38

   

Firmele romanesti nu sunt agreate sa lucreze la circuitul FIA GT din Bucuresti
Circuitul stradal de FIA GT din Bucuresti va fi realizat aproape in exclusivitate cu personal si companii din Germania, Austria si Marea Britanie. Organizatorii au luat aceasta decizie din dorinta de a reduce costurile, dupa ce firmele romanesti au "suprataxat" lucrarile efectuate in urma cu un an.

"In 2007 costurile legate de constructia si amenajarea circuitului stradal au fost cu 40% mai ridicate decat cele din Germania. Este mai ieftin sa lucram cu muncitori si firme din Germania si Austria decat din Romania, chiar si atunci cand luam in calcul costurile legate de transport si cazare", a declarat Hartmut Beyer, CEO al Bucharest Ring, citat de Business Magazin.

In urma calculelor, organizatorii au decis sa accepte doar trei firme din Romania, in timp ce 52 de companii furnizoare sunt de peste hotare.

"Anul trecut am vrut sa folosesc forta de munca locala, precum si serviciile companiilor romanesti, dar acestea au implicat costuri mult prea ridicate in comparatie cu cele din Germania. Din acest motiv anul acesta doar trei din cele 55 de companii furnizoare sunt din Romania", a mai precizat Hartmut Beyer, persoana care a venit cu ideea de a organiza un circuit stradal de FIA GT in Bucuresti.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1131 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Korekt Herr Hartmut Beyer!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!

MITICII vand pana si aerul, evident mult mai scump!
Jumulitorii de dambovita sa stea pe margine, sa duca gunoiul de dinainte si sa care pubelele dupa!
Ce rusine pentru toti romanii...
De ce noi cei din partea buna a Carpatilor trebuie sa induram nerusinarea miticilor???

Autonomie pentru Regiunile Europene Ardeal, Crisana si Banat!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor