KFC a deschis un restaurant nou in Bucuresti

Miercuri, 30 Septembrie 2009, ora 12:08
2970 citiri
KFC a deschis un restaurant nou in Bucuresti

Kentucky Fried Chicken (KFC) Romania a deschis saptamana aceasta cel de-al 14 restaurant in Capitala, printr-o investitie de aproximativ 700.000 de euro, si a creat 40 de noi locuri de munca, a comunicat miercuri lantul de restaurante de tip fast-food.

Acesta este cel de-al 34 de magazin la nivel national, reprezentand a treia inaugurare a acestui an. "Investitia de aproape 700.000 euro se bazeaza pe o cifra de afaceri estimata la 1,5 milioane de euro anual", a comunicat compania.

Reprezentantii companiei precizeaza ca mai au semnate cateva contracte pentru alte locatii, atat in Bucuresti cat si in alte orase, neprecizand insa localizarea acestora.

In 2008, KFC a investit peste 3,5 milioane de euro in extinderea retelei. In 2008, KFC a deschis 8 locatii dintre care 3 in Bucuresti (KFC Beldiman, KFC din Centrul Comercial Liberty Center si KFC din Baneasa Shopping City), iar in tara au fost deschise noi locatii in Arad, Targu-Mures, Suceva, Craiova, in timp ce in Constanta a fost inaugurat cel de-al treilea KFC din oras.

Restaurantele KFC Romania au inregistrat, in 2008, o cifra de afaceri de 40,5 milioane de euro cu o crestere de 25% fata de anul 2007.

KFC (Kentuky Fried Chicken) opereaza in Romania sub un contract de franciza, iar detinatoarea licentei este compania US Food Network SA. Primul restaurant a fost deschis in 1996 pe locul fostului magazin Leonida din Bucuresti.

Principalii competitori ai lantului KFC pe piata locala a restaurantelor de tip fast-food sunt McDonald's si Burger King.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#KFC deschide restaurant nou, #restaurant nou Bucuresti, #Kentuky Fried Chicken Romania , #firma