La doar 11 ani, au propria afacere

Luni, 14 Iulie 2008, ora 11:00
3052 citiri
La doar 11 ani, au propria afacere

Doi baieti in varsta de 11 ani au transformat dragostea pentru animale intr-o mica afacere. Cei doi pusti din Brasov plimba caini pentru bani de strand.

Pentru plimbarea animalelor de companie ei au o oferta generoasa: 2 lei jumatate de ora. Daca stapanul vrea ca patrupedul sa fie si hranit, mai scoate din buzunar 3 lei, informeaza Adevarul.

La inceput, Florin si Gabriel, colegi in clasa a V-a, au imprastiat fluturasi in cutiile postale din blocurile din cartier si au asteptat clientii. Cererile din partea brasovenilor nu au intarziat sa apara.

"Afacerea incepe sa mearga, avem deja cam cinci clienti pe zi. Dar avem cateva conditii. Nu acceptam cainii periculosi si mari, fiindca trebuie sa le punem botnita. Preferam cainii mici, sunt jucausi, putem sa-i spalam, le dam de mancare", a explicat Florin.

Prietenul lui, Gabriel, este responsabil cu prezentarea tarifelor: "Pentru o plimbare de jumatate de ora, tariful este de 2 lei, iar pentru o ora 5 lei. Daca stapanul doreste sa le dam si de mancare, acest serviciu mai costa 3 lei, iar hranirea se face cu mancarea stapanului".

Cum afacerea merge, cei doi baieti stiu si ce vor face cu banii castigati. "Vrem sa mergem la Roma, pentru ca ne place foarte mult orasul din ce am vazut la televizor si pe internet.

Speram sa adunam bani, ne mai dau si parintii. Daca nu anul asta, anul viitor sigur o sa mergem acolo!", a spus Florin.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#afacere, #caini, #baieti, #plimbare , #firma