Ziare.com

Mihai Seitan ofera consultanta in afaceri

Miercuri, 02 Februarie 2011, ora 08:27

   

Mihai Seitan ofera consultanta in afaceri
Mihai Seitan, fost ministru al Muncii si Protectiei Sociale, si-a infiintat o firma in domeniul consultantei pentru afaceri si management.

Centrul de Management pentru Dezvoltare "PREMIA" a fost infiintat impreuna cu avocatul Remus Ciuraru, pe durata nedeterminata, informeaza Bursa.

"Ne propunem sa facem o entitate care sa furnizeze servicii de consultanta in domeniul afacerilor, al managementului, dar si in domeniul social. De asemenea, intentionam sa obtinem fonduri europene nerabursabile in baza proiectelor pe care le vom realiza", a declarat Seitan.

Intrebat care este publicul tinta, Mihai Seitan a precizat: "Nu pot sa spun ca avem un public tinta. Tintim atat zona financiara, cat si cea sociala, inclusiv ONG".

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Mihai Seitan a fost ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, in guvernul Boc, in perioada decembrie 2009 - septembrie 2010, fiind remaniat la inceputul lui septembrie 2010.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1318 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

si ce ne invata ,cum sa falimentam afacerea ?

la ce stiei el e sigur falimentul,atunci mai bine falimentez fara sa-i umplu lui buzunarele.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor