MOL Romania a inaugurat cinci benzinarii

Marti, 04 Noiembrie 2008, ora 13:12
1588 citiri
MOL Romania a inaugurat cinci benzinarii

MOL Romania a inaugurat marti cinci benzinarii in Fagaras, Sovata, Vaslui (si Valenii de Munte, investitia se ridica la aproximativ 3,5 milioane euro, fara a lua in calcul pretul terenului.

In Fagaras, Valenii de Munte si Sovata, compania a realizat investitii de tip Greenfield, iar in cele doua statii din Vaslui, investitii de tip Brownfield. Compania nu a mai avut benzinarii in aceste orase pana acum iar suprafata celor cinci statii variaza intre 400 si 4.000 de metri patrati, informeaza NewsIn.

Astfel, grupul MOL are in prezent in Romania 130 de statii.

In anul 2008, MOL a dechis in Romania opt benzinarii, urmand ca pana la finele anului sa mai inaugureze cel putin doua, potrivit reprezentantilor companiei. Investitiile anuntate pentru dezvoltarea retelei, in acest an, se ridica in total la 20 milioane euro.

Totodata, la investitiile greenfield, MOL va implementa noul standard de design al benzinariilor proprii.

"Dezvoltam si reconfiguram harta retelei de benzinarii din Romania, prin adaugarea celor cinci noi statii in zone in care nu eram reprezentati pana acum. Am ales cu grija aceste orase, fiind mereu in cautarea celor mai potrivite zone in care sa ne intampinam clientii. Acesta este pentru noi un moment special, in care inauguram cinci statii in acelasi timp, despre care credem ca vor deveni afaceri de succes.

Toate operatiunile companiei sunt derulate prin aplicarea principiilor de dezvoltare durabila, pe le-am luat in considerare in construirea fiecarei statii. Suntem foarte atenti la respectarea reglementarilor privind protectia mediului in folosul clientilor nostri actuali si viitori", a declarat Zsolt Szalay.

MOL Romania este o companie petroliera de retail, parte a Grupului MOL cu sediul la Budapesta, in Ungaria. Avand 15.000 de angajati, compania isi desfasoara activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si tarile CSI. MOL detine trei rafinarii in Ungaria, Slovacia si Italia si opereaza 1000 de statii de alimentare in Europa Centrala si de Sud-Est.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#MOL Romania, #benzinarii, #statii alimentare , #firma