Profitul lui Jamie Oliver a crescut cu 82% in ultimul an

Miercuri, 05 August 2009, ora 18:15
1155 citiri
Profitul lui Jamie Oliver a crescut cu 82% in ultimul an
Foto: The Guardian

Profitul companiei cunoscutului bucatar englez Jamie Oliver a crescut cu 82% in ultimul an, ajungand la suma de 7 milioane de lire sterline, adica aproximativ 8 milioane si jumate de euro.

Cifrele arata cresteri considerabile pentru Jamie Oliver Holdings in ultimii doi ani, profitul marindu-se de la 3.738.450 de lire in 2007, la 6.807.840 de lire anul trecut, conform The Guardian.

Jamie Oliver Holdings face parte din Jamie Oliver Group, care include, de asemenea, Jamie's Italian, Jamie Oliver Enterprises si Fresh Ventures Holding.

Potrivit purtatorului de cuvant al lui Oliver, un motiv important pentru cresterea profiturilor este succesul international al cartilor bucatarului.

Ultima sa carte, "Ministerul Hranei", s-a bucurat de un imens si neasteptat succes si s-a vandut in mai mult de un milion de copii. Retele propuse de celebrul bucatar sunt unele extrem de simple si la indemana oricui.

O alta carte, intitualata "Jamie's America", urmeaza sa fie publicata luna viitoare.

Totodata, Oliver urmeaza sa semneze un nou contract cu Channel 4. Jamie Oliver este protagonistul seriilor de emisiuni de televiziune "The Naked Chef" (Bucararul dezbracat).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#profit Jamie Oliver, #bucatar Jamie Oliver, #Jamie Oliver Holdings , #firma