Putin expulzeaza directori din companii straine pentru amenzi de circulatie

Vineri, 14 Martie 2014, ora 12:30
3146 citiri
Putin expulzeaza directori din companii straine pentru amenzi de circulatie

Chiar inainte de criza din Ucraina, companiile straine din Rusia si-au exprimat ingrijorarea fata de numarul ridicat de directori expulzati din aceasta tara pentru infractiuni minore.

In contextul in care Occidentul ameninta Rusia cu aplicarea unor sanctiuni serioase, este asteptata o intensificare a acestor actiuni, potrivit Bloomberg.

Congresul SUA a cerut scoaterea Rusiei din G8 si sanctiuni economice dure

Autoritatile ruse au retras vizele pentru aproape 1.000 de persoane din afara fostului spatiu sovietic, de la finele anului trecut. Motivele au constat in infractiuni administrative precum parcare sau fumat in zone interzise sau chiar pentru traversare prin locuri nepermise.

Cat de tare va fi afectata Romania de razboiul comercial UE-Rusia sau de falimentul Ucrainiei

"Oamenii au fost opriti la granita pentru ca aveau doua amenzi pentru depasirea limitei de viteaza si li s-a spus ca vizele lor nu mai sunt valabile", a spus Alexis Rodzianko, presedintele Camerei americane de comert din Moscova, care promoveaza in Rusia interesele a 800 de companii americane, printre care Exxon Mobil si PepsiCo.

Inainte de demiterea, luna trecuta, a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, sustinut de Moscova, si mobilizarea trupelor ruse in Crimeea, autoritatile ruse lucrau impreuna cu reprezentantii companiilor straine la rezolvarea cat mai rapida a problemlor legate de expulzare.

Cine pierde cel mai mult daca Rusia declara razboi comercial Europei si SUA

In prezent, aceste discutii au fost abandonate, in contextul se pregateste legislatia care sa permita autoritatilor ruse confiscarea activelor companiilor occidentale in cazul in care Rusia va fi sanctionata.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca Putin risca sanctiuni politice si economice "masive" daca nu va face eforturi pentru dezamorsarea conflictului din Ucraina.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Rusia expulzare straini, #companii straine Rusia, #sanctiuni Rusia Ucraina , #firma
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Poza gavirloaia
gavirloaia
rank 1
camelia sisea,iar postezi sub influenta si confunzi deportarea cu