Ziare.com

Stere Farmache va fi prim-vicepresedintele Alpha Bank

Marti, 23 Decembrie 2008, ora 20:15

   

Stere Farmache va fi prim-vicepresedintele Alpha Bank
Stere Farmache va prelua functia de prim-vicepresedinte al Alpha Bank incepand cu data de 1 ianuarie 2009, cand va deveni si membru al boardului si Comitetului Executiv.

Presedintele BVB a declarat pentru The Money Channel ca sistemul bancar este o buna continuare pentru activitatea sa in industria financiara.

Stere Farmache a mai adaugat ca implicarea sa in activitatea Bursei se va reduce substantial pentru ca nu va mai avea raspunderi in zona operationala si in zona administrarii curente, dar ca presedinte al BVB va continua sa se implice atat cat va fi nevoie.

"Domeniul bancar este o continuare buna pentru activitatea mea. Implicarea mea se va reduce substantial pe piata de capital, dar ca si presedinte al BVB voi avea o oarecare implicare.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Principalele atributii in noua functie vor acoperi trezoreria, investment banking, crecetare si dezvoltare, dar si atribute pe sectorul corporate banking", a declarat in exclusivitate pentru The Money Channel Stere Farmache.

Farmache a renuntat in urma cu cateva zile la functia de director executiv al Bursei de la Bucuresti. Stere Farmache s-a aflat la conducerea BVB inca de la infiintarea acesteia, din 1995.

Din 1992 pana in 1994, Stere Farmache a fost director general la Agentiei Valorilor Mobiliare din cadrul Ministerului Finantelor, iar din 1994 pana in 1995 seful Directiei de Supraveghere a activitatilor de asigurare si reasigurare din cadrul Ministerului Finantelor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1278 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Omul potrivit, la locul potrivit!

Un incapabil, care si-a batut joc de una dintre institutiile de baza ale statului, BURSA!
Duca-se invartindu-se! La o banca de ***, un makedontz cam ratat!!

 

alpha bank - o banca proasta

ca nu-si respecta clienti - asta tine de politica de piata ( un client nemultumit inseamna cel putin de 10 clienti pierduti ) , ca percepe comisione pentru servicii pe care alte banci le fac gratuit ( cum ar fi hartia care atesta ca nu mai ai datorie ori ti-ai platit pana la ultimul euro creditul la alpha bank ) si care costa nici mai mult nici mai putinde 80 ron , ca au personal necalificat pe care il corectezi cel putin de patru ori intr-o discutie preliminara , ca nu le functioneaza bancomaturile si sunt proste si putine , etc , etc , etc

 

MACHEDON

TANTARUL FUGE DUPA PARATI ! TE NI ASA?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor