Tichetele de reduceri, ultima solutie anti-criza

Luni, 01 Decembrie 2008, ora 13:48
1801 citiri
Tichetele de reduceri, ultima solutie anti-criza

Tichetele de reduceri sunt ultima gaselnita a magazinelor din Marea Britanie, care, disperate ca actuala criza economica le face ravagii in buzunare, sunt dispuse sa imparta in stanga si-n dreapta discounturi - insa chiar si asa, doritorii sunt putini.

Popularitatea tichetelor de reduceri este atat de mare printre comercianti incat pana si numele mari precum Apple, Harrods, Selfridges si Molton Brown au adoptat aceasta practica, scrie The Telegraph.

Singura conditie care mai ramane de indeplinit este ca posibilii clienti sa acceseze Internetul pentru a beneficia de aceste reduceri.

Tichetele de reduceri, odinioara o idee "de nisa", sunt privite mai nou de catre comercianti ca fiind o idee de a atrage clientii si de a vinde totusi cate ceva sezonul acesta.

Potrivit site-ului MyVoucherCodes.co.uk, cel mai mare website care reuneste ofertele de reduceri, numarul comerciantilor care ofera aceste tichete a crescut de la 90 anul trecut la 368 anul acesta.

Liderul paginii de internet rivale, vouchercodes.co.uk, sustine ca multe companii de lux nu vor sa puna in vitrina semnul de "reduceri" insa nu-si permit sa renunte la clienti, asa ca apeleaza la tichetele de reduceri.

Reducerile functioneaza in mai multe feluri. Un tip de tichete poate fi printat de pe Internet si oferit la casa din magazin, unde se va aplica imediat o reducere.

Un alt tip de tichet ofera un cod care poate fi folosit la cumparaturile online si ofera, din nou, reduceri instant. Pe masura ce se apropie Craciunul, expertii estimeaza ca reducerile vor creste in valoare.

Maria Ionescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#tichete, #reduceri, #magazine, #criza, #Marea Britanie , #firma