Tranzactii imobiliare de peste doua milioane de euro, la Timon

Sambata, 05 Decembrie 2009, ora 19:36
1562 citiri
Tranzactii imobiliare de peste doua milioane de euro, la Timon
foto: 3210.ro

In primele doua zile ale targului imobiliar Timon s-au efectuat 21 de tranzactii imobiliare, cu o valoare totala de peste 2 milioane de euro, iar sase dintre cumparatori au achizitionat locuintele cu banii jos.

Din cele 21 de tranzactii, 16 (15 apartamente si o garsoniera) sunt in Bucuresti si in Ploiesti, iar cinci vile in imprejurimile Capitalei (Frumusani si Gruiu), potrivit organizatorilor.

Directorul Timon, Vlad Vlasceanu, a declarat ca se vand in mare parte locuinte in jurul valorii de 60.000 de euro, dar cea mai ieftina locuinta achizitionata a fost intr-un proiect din Ploiesti, cu o valoare de 21.000 euro, iar cea mai scumpa, un apartament cu 3 camere intr-un complex rezidential de lux din Capitala.

Potrivit organizatorilor targului imobiliar, majoritatea vizitatorilor sunt speriati de zvonurile care s-au vehiculat pentru 2010, incepand cu programul Prima Casa ce ar risca sa dispara, cu valoarea tva care risca sa creasca sau cu zvonurile legate de o usoara crestere a preturilor.

"Ce trebuie sa inteleaga cumparatorii este ca s-a ajuns la un minim istoric al preturilor, iar speranta noastra este ca asta va insemna o maturizare a pietei si o stabilizare a ritmului tranzactiilor, nu o eventuala crestere a preturilor", a precizat Vlad Vlasceanu.

Cea de-a XV-a editie a targului imobiliar Timon (a 5-a din acest an) se desfasoara in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucurest.

Aproximativ 9.000 de locuinte au fost scoase la vanzare, mare majoritate in Bucuresti si in imprejurimi, iar mai mult de 60% dintre acestea sunt finalizate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#targ imobiliat Timon tranzactii, #tranzactii imobiliare Timon , #firma