Trenul Regal, inchiriat cu mii de euro de Coppola si Vuitton

Sambata, 28 Iunie 2008, ora 15:50
3876 citiri
Trenul Regal, inchiriat cu mii de euro de Coppola si Vuitton

Daca va numarati printer turistii cu dare de mana carora le place sa calatoreasca pe diverse trasee din tara, puteti apela la trenurile de epoca. Societatea Feroviara de Turism detine in patrimoniu trei trenuri de epoca, garate la remiza Mogosoaia. Trenul Regal, Moldovita sau Calugareni pot fi inchiriate cu 15.000 de euro bucata.

Celebrul producator de obiecte de marochinarie Louis Vuitton si Francis Ford Coppola se numara printre clientii Societatii Feroviare. Cele mai solicitate rute pentru trenurile de epoca sunt Bucuresti - Sinaia si Bucuresti - Snagov.

"In ultimele luni, trenurile de epoca Regal, Moldovita si Calugareni au circulat in special pe rutele Sinaia si Snagov. Ultima excursie a fost cu un grup de oameni de afaceri si de turisti spanioli care au efectuat o calatorie de la Sinaia la Bucuresti. Societatea Feroviara de Turism inchiriaza garniturile de tren cu tot cu personal si combustibil, la un pret de circa 15.000 de euro", a declarat Mihaela Dumitrascu, reprezentanul SFT, citata de Gardianul.

Cele trei trenuri de la Mogosoaia functioneaza cu pacura, carbuni si apa. Comanda pentru excursiile cu trenul de epoca se face cu cel putin 15 zile inainte de ziua efectuarii parcursului solicitat.

Mai multe case de productie si firme celebre au inchiriat trenurile de epoca pentru diverse filmari sau reclame. "Regizorul Francis Ford Coppola a inchiriat de mai multe ori trenurile de epoca. O filmare a fost la Gara Obor. Coppola a inchiriat Trenul Regal pentru o filmare de noapte. De asemenea, celebra firma Louis Vuitton a inchiriat un tren pentru o reclama. La inceputul acestei luni, la Gara Baneasa, celebrele genti de zeci de mii de euro au putut fi admirate in Trenul Regal", a mai spus Mihaela Dumitrascu.

Trenul Regal a fost adus in tara la sfarsitul anului 1920 si a fost utilizat de regele Carol al II-lea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#vedete, #inchirieri, #Trenul regal, #15000 de euro , #firma