Un nou serviciu de promovare online ofera firmelor statutul "de incredere"

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 10:21
10985 citiri
Un nou serviciu de promovare online ofera firmelor statutul "de incredere"

Este stiut faptul ca fiecare certificat sau diploma castiga respect in ochii clientilor abia atunci cand are criterii bune pentru evaluare. Fiecare certificat are criteriile lui de apreciere, ce pot fi considerate obiective sau subiective.

In cadrul evaluarii informatiilor gasite despre metodele de verificare a membrilor proiectului "Firma de Incredere" s-a avut in vedere o discutie libera purtata cu reprezentantii acesteia.

La sediul Centrului de Cercetare a Opinilor Clientilor CBOK S.R.L din Bucuresti, se pot afla mai multe informatii importante decat din simpla accesare pe internet despre acest statut.

Domnisoara Sinc, administrator al firmei, a acordat mai multe detalii:

Care sunt exact criteriile dupa care se clasifica firmele la inscrierea lor, pentru a obtine Certificatul de Firma de Incredere? Puteti sa ne explicati cum se selecteaza societatile inainte de a le propune sa faca parte din proiect?

Inainte de a fi admisa in proiect, fiecare firma trebuie sa treaca de verificarea algoritmului nostru - coeficient al parerilor negative.

In ce consta mai exact aceasta verificare a firmei solicitante?

Compania noastra detine drepturile de autor pentru software-ul inovativ, care cauta in mediul online pareri ale utilizatorilor legate de firma verificata. Software-ul se bazeaza pe verificarea textelor care descriu firma selectand cu atentie fraze sensibile.

Cum se aplica in practica sistemul de verificare?

Programul software verifica daca activitatea firmei a fost descrisa in orice mod negativ de catre un client, in mediul online. Daca programul descopera ceva de acest fel - firma respectiva nu poate sa primeasca certificatul de Firma de Incredere. In cazul in care nu descopera nicio parere negativa, firma se califica pentru participarea in proiect.

Ce pagini de internet verificati mai exact si de unde stiti daca sunt pareri negative pe alte site-uri?

Scopul nostru este ca modul de evaluare a firmelor sa fie fiabil. Algoritmul nostru verifica tot internetul - nu ne limitam doar la anumite site-uri care contin pareri despre firme. Verificam si forumuri, retele sociale, cum este Facebook sau Twitter. Practic, dupa verificarea firmei ce ne-a solicitat serviciile, suntem siguri ca reputatia acesteia pe internet este nepatata. Abia atunci calificam firma pentru a primi certificatul de Firma de Incredere.

Dar cum sunteti siguri ca acest mod de evaluare chiar functioneaza?

Noi ne bazam pe zecile de mii de verificari deja facute. Inainte de a fi pus in practica, software-ul a fost supus testarilor. Programul acesta deja functioneaza in multe alte tari europene si a avut rezultate pozitive. Cu alte cuvinte, propunem participarea in proiect doar firmelor care, fara nici o indoiala, au o reputatie impecabila.

Lista de firme inregistrate pe www.firmadeincredere.ro/ poate sa va ajute cu informatii despre partenerii care au ales sa solicite si sa primeasca certificatul de Firma de Incredere. Cautand review-uri ale acestora in mediul online nu s-a gasit niciun fel de parere negativa pentru vreuna din ele.

Pentru mai multe detalii despre cum va puteti inscrie firma in programul Firma de Incredere, asteptam sa ne contactati.

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...