Una dintre firmele lui Honorius Prigoana a cerut falimentul

Joi, 06 Mai 2010, ora 12:48
2082 citiri
Una dintre firmele lui Honorius Prigoana a cerut falimentul

Firma Rosal Ecologic & Recycling System, firma controlata indirect de Honorius Prigoana, a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar inregistrat marti. Firma se ocupa cu salubrizarea comunelor limitrofe Capitalei.

Inca de la inceputul acestui an, firma a fost somata la Tribunalul Bucuresti, pentru neplata unor datorii, de catre mai multe societati, printre care Anel Trading Impex si Tehnologica Radion, relateaza Mediafax.

Honorius Prigoana, care detine indirect, potrivit sursei citate, pachetul majoritar de actiuni, nu a putut fi contactat pentru a explica motivele cererii de insolventa.

Potrivit ultimelor raportari de pe site-ul Ministerului Finantelor, Rosal Ecologic & Recycling System a inregistrat in anul 2008 o cifra de afaceri de 33 milioane lei si un profit net de peste 930.000 lei.

Potrivit paginii sale de internet, Rosal Ecologic & Recycling System are ca obiect principal de activitate salubrizarea comunelor limitrofe Bucurestiului. Firma are puncte de lucru la Buftea, Chitila si Pantelimon.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#firma Honorius Prigoana, #Rosal Ecologic Recycling System , #firma