Coaching pro bono pentru mediul de business si cadrele medicale: WE CARE ABOUT YOU

Comunicat de presa
Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 15:39
15553 citiri
Coaching pro bono pentru mediul de business si cadrele medicale: WE CARE ABOUT YOU

Federatia Internationala de Coaching Romania (ICF) a lansat initiativa WE CARE ABOUT YOU, o luna de coaching pro bono pentru oamenii de business si cadrele medicale care-si cauta claritatea si echilibrul in perioada de criza pe care o traversam.

15 experti in gestionarea situatiilor de criza, lideri in coaching la nivel mondial, scoli de coaching de prestigiu la nivel national si international si alti peste 80 dintre cei mai buni experti in coaching din Romania colaboreaza sub egida ONG-ului ICF, oferind suport prin peste 700 de sesiuni online individuale de coaching profesionist si 15 webinarii, toate gratuite.

Inscrieri pe site-ul https://coachfederation.ro/icw/. Programul complet al evenimentelor de grup atasat.

Anda Suta, Presedinte ICF Romania: "Sanatatea si relansarea economiei sunt prioritati strategice in aceasta perioada de criza. Iar noi, specialistii in coaching, obisnuim sa consideram si sa abordam criza ca o oportunitate si un bun moment de evolutie.

Cu trei din zece companii din Romania actualmente in zona de risc, traversam un moment de incertitudine si volatilitate.

In mediul corporate si antreprenorial, presiunilor financiare li se adauga poate si unele infinit mai complicate, strategice, de regandire si reinventare a business-ului in timp record. Managerilor le e util sa-si consolideze din ce in ce mai mult comportamentele si abilitatile de gestionare a situatiilor critice.

In sistemul sanitar, avem zeci de mii de cadre medicale in linia intai care in aceste zile trebuie sa dea dovada de echilibru, claritate, inteligenta emotionala, in conditii de stres sau epuizare greu de imaginat.

Aceia dintre ei cu pozitii manageriale isi vad testate la maxim abilitatile de leadership si agilitatea in situatii de criza.

Acum, mai mult decat in timpuri normale, e un moment in care coachingul, un proces creativ de stimulare a gandirii si maximizare a potentialului personal si profesional, poate face diferenta.

Pana pe 22 mai, esti binevenit sa incerci sa-ti gasesti raspunsurile alaturi de expertii ICF.

Credem ca spiritul de comunitate si actiunile impreuna pot contribui semnificativ la starea noastra de echilibru.

Le multumim tuturor celor care doneaza timp si expertiza valoroasa in acest proiect.

Si suntem recunoscatori unor nume de referinta in industrie, care ne sustin in aceasta initiativa precum Alain Cardon, Wendy Palmer, Andrea Cardillo si scolile lor de prestigiu in coaching si leadership Metasysteme, TPC Leadership si Leadership Embodiment.

Sunt adevarate surse de inspiratie si modele in gestionarea momentelor de incertitudine si stres, lucrand cu leaderii companiilor de top 50 din lume si din Romania".

Mioara Soldan, Vicepresedinte ICF Romania: "In cadrul initiativei WE CARE ABOUT YOU avem de asemenea module peer to peer dedicate colegilor de industrie, practicanti de coaching care la randul lor sustin nevoile a zeci si zeci de clienti.

Vrem sa venim in sprijinul intregii comunitati de coaching din Romania cu resursele de care are nevoie in aceasta perioada tumultuoasa: sesiuni de tip peer coaching si supervizare, webinarii despre adaptare la contextul actual.

ICF are misiunea de a contribui in mod activ la dezvoltarea continua a competentelor membrilor comunitatii locale. In contextul actual, am ales ca anul acesta sa extindem Saptamana Internationala a Coaching-ului (traditional desfasurata intre 4-10 mai) la o luna.

La nivel global, International Coaching Week celebreaza profesia noastra si impactul pe care coaching-ul il produce in societate, prin oferirea de sesiuni pro-bono."

WE CARE ABOUT YOU este un program sustinut in intregime online. Inscrierile la sesiunile de coaching se fac pe site-ul oficial ICF Romania https://coachfederation.ro/icw/. Fiecare participant poate beneficia de 2 sedinte de coaching cu unul dintre expertii selectati si de 15 webinarii de o inalta calitate profesionala.

Federatia Internationala de Coaching Romania (ICF) este o organizatie non-profit care promoveaza dezvoltarea artei, stiintei si practicii coaching-ului profesionist in Romania.

In lumea agitata de astazi, un numar tot mai mare de companii, organizatii si persoane se indreapta spre coaching-ul profesionist pentru a-si creste eficienta, pentru a construi relatii si a-si atinge obiectivele.

ICF are rolul de a informa si de a educa publicul din Romania cu privire la standardele si practicarea la cel mai inal nivel a profesiei de coach, precum si la codul de etica.

ICF este cea mai mare resursa la nivel global pentru coaching-ul profesionist. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne scrieti pe adresa office@coachfederation.ro

Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom a informat piaţa de capital că adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii a decis pe 24 aprilie distribuirea unui dividend brut de 0,0414 lei pe acţiune din profitul...
#coaching pro bono , #firme consultanta