Importanta cifrelor furnizate de departamentul contabil in deciziile de management

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 17:56
3827 citiri
Importanta cifrelor furnizate de departamentul contabil in deciziile de management
Foto: contabilicesc.ro

Importanta acestei meserii, precum si a domeniului in sine, demonstreaza evolutia societatii si, implicit, a legii. Toate institutiile, incepand de la start-up-uri pana la multinationale, necesita servicii contabile. O afacere la inceput de drum sau un PFA pot fi administrate usor, insa, si in aceasta ecuatie, contabilul este un element cheie.

"Cert este ca importanta unui contabil a crescut considerabil la orice nivel al domeniului in care este necesara aceasta ramura de administrare", declara reprezentantii site-ului Contabilicesc.ro. "Nu se rezuma totul la o evidenta a tranzactiilor. Se includ analize profunde, complexe, rectificari si diversele legi ce au devenit, de asemenea, parte integrala din domeniul de contabilitate."

Site-ul Contabilicesc.ro include o gama diversa de servicii, ca demonstratie a faptului ca domeniul este intr-o continua extindere (crescand atat interesul manifestat de piata fata de domeniu, cat si diversele posibilitati de a practica aceasta merserie).

Meseria de contabil este indispensabila, iar cererea pentru adevaratii profesionistii in domeniu este in crestere. Serviciile oferite de reprezentantii Contabilicesc.ro dovedesc o vasta expertiza, stapanirea subtilitatilor domeniului, expertii fiind recomandati de experienta in domeniu.

"Avem in vedere legislatia care se schimba si aplicam conform acesteia. Piata este dinamica, ea dictand si 'regulile jocului'", declara reprezentantii Contabilicesc.ro.

Expertiza angajatilor Contabilicesc.ro acopera orice segment, de la contabilitatea personala, la IMM-uri sau companii mari, de la resurse umane, salarizare, infiintare SRL, la contabilitatea de baza, scopul companiei fiind sa fie mereu la curent cu metodele noi.

Conform legii, contabilii pot activa ca fiind independenti sau angajati. Echipa Contabilicesc.ro pune valoare pe fiecare element ce face parte dintr-un registru, expertiza sau orice tip de munca contabila. Deoarece orice decizie de management se bazeaza pe cifrele si datele concrete din contabilitate este evidenta importanta acestui domeniu in evolutia oricarei afaceri.

Suntem constienti de nevoia, impusa de lege, de a avea un contabil angajat sau colaborator. Aceasta face ca, pentru orice forma juridica sub care activam, sa apelam la un contabil. Expertii Contabilicesc.ro practica contabilitatea de la A la Z si pun accent pe profesionism pentru ca alte firme, la randul lor, sa functioneze optim.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#firma contabilitate, #servicii contabilitate firme , #firme consultanta