Cat si cui ii este datoare Compania de Autostrazi

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 23:20
3633 citiri
Cat si cui ii este datoare Compania de Autostrazi
Foto: Arhiva

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) avea, la 26 noiembrie, datorii totale de 963,4 milioane lei, cele mai mari fiind catre Astaldi, Bechtel, FCC Construccion, Euroconstruct si Spedition UMB.

Cea mai mare datorie, de circa 230,8 milioane lei, era catre Astaldi. Astfel, italienii aveau de recuperat 158,5 milioane lei pentru tronsonul Cernavoda-Medgidia (A2), 33,7 milioane lei pentru tronsonul Medgidia-Constanta (A2), 24,2 milioane lei pentru Reabilitare DN66 Petrosani-Baru si 14,2 milioane lei pentru Reabilitare DN79 Arad-Oradea.

De asemenea, datoriile catre americanii de la Bechtel, pentru constructia autostrazii Brasov-Cluj-Bors, se ridicau la aproximativ 182 milioane de lei.

Spaniolii de la FCC Construccion aveau de recuperat, la 26 noiembrie, 150 milioane lei astfel: 63,8 milioane lei pentru centura Constantei, 61,7 milioane lei pentru reabilitarea DN1C, Dej-Baia Mare, precum si 24,3 milioane lei pentru autostrada Timisoara-Arad.

In ceea ce priveste Spedition UMB, firma detinuta de Dorinel Umbrarescu, aceasta avea de incasat, la 26 noiembrie, 94,7 milioane lei pentru lucrarile prestate in cadrul reabilitarilor pe DN12 si DN15.

Datoriile CNADNR catre Euroconstruct (controlata de Dan Besciu si Sorin Vulpescu) pentru autostrada Bucuresti-Brasov se ridicau la 93,2 milioane lei.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#datorii CNADNR noiembrie 2012, #datorii contracte drumuri autostrazi, #datorii firme constructii CNADNR , #firme cu datorii