Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

3 lucruri de luat in calcul atunci cand iti cumperi prima locuinta

Advertorial
Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 13:29
9954 citiri
3 lucruri de luat in calcul atunci cand iti cumperi prima locuinta

(P) Ai hotarat ca este timpul sa cumperi prima ta casa? Ai inceput deja sa vanezi cele mai bune variante, insa nu stii de unde sa alegi si cum sa alegi mai exact? Exista o multitudine de apartamente noi in Sibiu.

Oferta trebuie analizata temeinic. Cel mai probabil acolo undeva se gaseste exact ceea ce tu cauti.

Iti aducem inainte o lista cu 3 lucruri importante de luat in calcul atunci cand sunteti pe cale sa achizitionati prima locuinta!

1. Aprobarea pentru imprumut

Exista destule banci ce ofera credite imobiliare in Sibiu, iar dupa alegerea unuia urmeaza aprobarea. Aceasta consta intr-o scrisoare intocmita de creditorul dumneavostra, care sa ateste care este suma imprumutata. Aceasta va va ajuta sa stabiliti un buget cat mai realist in conformitate cu venitul dvs lunar.

2. Contractul de vanzare si predarea titlului de proprietate

In aceast caz, aveti nevoie de un avocat sau de o persoana calificata. Daca sunteti pe cale de a obtine proprietatea mult dorita, asigurati-va ca acest aspect este rezolvat. Transferul titlului legal al unei proprietati de la vanzator la cumparator poate fi un proces complex si plictisitor pentru omul de rand, insa acesta va fi intocmit de catre un avocat sau o persoana calificata.

3. Inspectie profesionala

Chiar daca locuinta arata impecabil din exterior, asigurati-va inainte de a lua hotararea finala ca si parerea unui inspector calificat sau a unei persoane cu experienta in domeniul imobiliar si de constructii este aceeasi.

Pentru a evita orice problema atunci cand hotarati sa cumparati prima dumeavostra casa, asigurati-va ca aveti in preajma o echipa de profesionisti care va poate oferi garantia alegerii perfecte pentru noua dumneavostra locuinta!

Site-ul Apartamente de vanzare Sibiu ofera aceste servicii, totul pentru ca alegerea facuta de dumneavoastra sa fie cea corecta si inteleapta.

Agentia New Concept Living iti pune la dispozitie ce mai larga gama de apartamente si case de vanzare din Sibiu.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#apartamente noi Sibiu, #apartament vanzare Sibiu, #imobiliare Sibiu , #firme imobiliare