Concept24 a dezvoltat primul portal de imobiliare din Romania, cu un motor de cautare vocala si incarcare la nivel de milisecunde: Remax.ro

Advertorial
Luni, 03 Iunie 2019, ora 10:56
16897 citiri
Concept24 a dezvoltat primul portal de imobiliare din Romania, cu un motor de cautare vocala si incarcare la nivel de milisecunde: Remax.ro

Domeniul imobiliar este unul dintre cele mai concurentiale. Marile nume din industrie se lupta pentru a castiga cat mai mult teren, oferind utilizatorilor o experienta de utilizare cat mai placuta. Conform studiilor din piata de profil, pana in anul 2020 jumatate din cautarile efectuate la nivel mondial se vor realiza vocal.

Concept24 a realizat pentru RE/MAX Romania (brand-ul de imobiliare numarul 1 la nivel national) primul portal de imobiliare unde poti face cautare vocala, incarcarea rezultatelor facandu-se la nivel de milisecunde.

"In vremurile actuale caracterizate de viteza si tehnologie, ce ne faciliteaza toate activitatile cotidiene, consideram ca aceasta noua unealta virtuala a portalului remax.ro se va dovedi foarte utila pentru multi romani in drumul lor de cautare a locuintei. Ne dorim sa venim in intampinarea preferintelor clientilor nostri chiar si in cele mai mici detalii", a declarat Razvan Cuc, presedinte RE/MAX Romania.

Cautarea vocala se face utilizand microfonul incorporat al telefonului mobil sau al calculatorului, portalul avand capacitatea de a lansa automat actiunea de cautare, returnand rezultate relevante in cateva milisecunde. Se pot utiliza sintagme complexe, spre exemplu "vanzare apartament Bucuresti Baneasa", putand introduce chiar si detalii legate de numarul de camere.

Viteza de incarcare este un alt element esential pentru utilizatori si motorul de cautare Google, principalul generator de trafic online. Ea reprezinta diferenta dintre o rata de conversie buna si o rata de conversie slaba, reprezinta diferenta dintre un utilizator multumit care va reveni pe site si un utilizator care va parasi site-ul ramanand cu un gust amar, reprezinta diferenta dintre cei care castiga teren si cei care pierd teren.

Echipa Concept24 utilizeaza cele mai noi tehnologii in domeniu, astfel incat solutiile web dezvoltate sa atinga viteze de incarcare de cateva milisecunde, oferind rezultate relevante pentru utilizator.

"Cautarea vocala este una dintre cele mai importante tendinte la nivel mondial, de care directorii de marketing trebuie sa tina seama. Spre exemplu, in zona de e-commerce, pana la 43% dintre utilizatorii dispozitivelor dotate cu microfon utilizeaza cautarea vocala in procesul de achizitie.", spune Andrei Manea, Strategy Manager la Concept24.

Concept24 este o companie de marketing on-line si web-development cu peste 14 ani de experienta pe piata din Romania, SUA si Canada. Concept24 ofera servicii integrate pentru cresterea vanzarilor prin intermediul mediului digital, de la crearea de site-uri si magazine online pana la campanii de promovare. Clientii companiei sunt companii multinationale si locale, precum: Medsana Romania, Ford Trucks, La Fantana, Sameday Courier, Delta Studio, Bijuteria Stil, Alisia Enco etc.

Citeste si:
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Politicienii trăiesc mai mult decât restul oamenilor pentru că au venituri mai crescute şi beneficiază de tratamente medicale mai bune, arată un studiu întocmit de Universitatea din Oxford,...
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
REPER, noul partid înfiinţat de Dacian Cioloş şi mai mulţi europarlamentari de la PLUS, are noi membri. Fizicianul Cristian Presură și profesorul Ciprian Mihali, de la departamentul de...