Eurosurvey te poate ajuta cu toate masuratorile cadastrale necesare

Advertorial
Marti, 14 Aprilie 2020, ora 08:52
9547 citiri
Eurosurvey te poate ajuta cu toate masuratorile cadastrale necesare

Piata imobiliara se afla in plina dezvoltare in nenumarate zone din tara, in special in cele mai mari orase. Odata cu aceasta crestere e clar ca si cererea e mai mare pentru anumite servicii, iar in acest sens putem aminti de cele de cadastru.

Bineinteles, sunt multi cei care pot oferi asemenea servicii, insa putini chiar sunt profesionisti. Nimeni nu ar trebui sa isi asume riscuri pentru ca cea mai mica greseala poate avea urmari complicate, motiv pentru care aici intervine EuroSuvey cu profesionalismul sau.

Cadastrul presupune identificarea, masurarea, descrierea si inregistrarea tuturor imobilelor, iar aici includem atat apartamente si case, cat si terenuri, in documente cadastrale, acestea fiind reprezentate pe harti si planuri.

De asemenea, cartea funciara poate fi vazuta ca o baza de date a tuturor proprietatilor prezente pe teritoriul unei tari.

Astfel, regasim descrierile imobilelor si toate inscrierile care fac referile la acestea, incluzand atat drepturi personale, acte, rapoarte si nu numai.

Cu alte cuvinte, inscrierea unei proprietati in cartea funciara e ca si cum aceasta isi dobandeste cartea de identitate.

Iata cateva dintre situatiile cele mai comune in care e nevoie de servicii de cadastru, incepand de la pregatirile pentru orice tip de proiect imobiliar, dar si in cazul in care documentatia cadastrala nu e inscrisa in cartea funciara sau poate nu mai este la curent cu legile actuale.

Serviciile oferite de EuroSurvey sunt necesare si in cazul in care exista suprapunere cu cel putin un vecin, dar si in situatia in care se doreste ipotecarea sau instrainarea unui imobil, iar aici amintim de apartament, teren, constructie, etc.

Nevoile continua si atunci cand este edificata o constructie care se doreste a fi inscrisa in cartea funciara si cand se dezmembreaza sau se alipeste un imobil la altul sau la mai multe.

EuroSurvey te ajuta si cand se doreste instituirea unei servituti de trecere sau cand e nevoie de repozitionarea unui imobil, dar fara sa i se modifice forma ori suprafata.

Totodata, institutiile financiare pot solicita relevee interioare in cazul in care acestea nu au fost deja intocmite.

Astfel, acestea sunt cateva dintre cele mai comune situatii in care serviciile de cadastru sunt impuse, iar EuroSurvey asigura cele mai bune servicii in acest sens.

Acestea sunt variate, fiind dedicate atat terenurilor, cat si dezvoltarilor imobiliare sau zonei rezidentiale.

Pe scurt, se asigura prima inregistrare in sistemul integrat de cadastru si publicitate imobiliara, dar si apartamentari constructii.

La actualizarea documentatiilor cadastrale putem aminti de acualizarea limitelor de proprietate, suprafetei unui imobil, categoriei de folosinta, destinatiei, intravilan sau extravilan, inscrierea unor constructii noi sau actualizarea documentatiei cu relevee interioare.

Nu trebuie omise nici sistarile cartilor funciare colectie sau dezmembrarile, alipirile ori diferite tipuri de avize DTAC, PUD, PUZ sau PUG.

Acesta e un domeniu in care precizia este cea care face diferenta, iar cele mai mici detalii sunt cele care fac diferenta.

In plus, experienta unui specialist se dovedeste in cele mai dificile si complexe proiecte pe care le poate duce la bun sfarsit.

De-a lungul anilor specialistii EuroSurvey s-au implicat in nenumarate proiecte de succes, astfel ca, mai mult ca sigur, poti sa te bazezi pe experienta acestora.

Care sunt documentele predate beneficiarilor dupa ce sunt puse in practica serviciile de cadastru?

Acestea difera, bineinteles, de la un context la altul, dar in majoritatea cazurilor putem aminti de cele dedicate pentru apartamente si mai precis, incheierea intabularii in cartea funciara, extrasul acesteia, dar si releveul pentru apartamente.

Daca vorbim de terenuri atunci amintim de incheierea de intabulare in cartea funciara, extrasul acesteia, planul de amplasament si delimitarea imobilului, alaturi de relevee.

Posibilitatile sunt variate, dar la EuroSurvey serviciile sunt complete, in timp ce preturile sunt pentru toate buzunarele.

Oricine are nevoie de asemenea servicii in Bucuresti stie pe cine se poate baza si, cu siguranta, va fi pe deplin multumit.

Nu doar profesionalismul e cel care face diferenta, ci si buna organizare pentru ca in acest domeniu chiar nu e loc de greseala.

Astfel, procedurile sunt puse in practica in cel mai scurt timp pentru ca nimeni nu isi doreste sa se complice.

Asadar, EuroSurvey face tot ce ii sta in putinta sa atinga cele mai mari performante, totul la costuri minime, acesta fiind locul ideal pentru toti cei care au nevoie de servicii de cadastru.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#servicii cadastrale, #imobiliare Romania, #servicii intabulare , #firme imobiliare