Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Informatii de ultima ora despre cum poti avea acces gratuit la cel mai mare eveniment imobiliar al anului

Advertorial
Luni, 03 Septembrie 2018, ora 08:30
13991 citiri
Informatii de ultima ora despre cum poti avea acces gratuit la cel mai mare eveniment imobiliar al anului

Cel mai mare targ imobiliar al anului se va desfasura in perioada 7-9 septembrie la Palatul Parlamentului.

Cautati un apartament sau o casa? Va anuntam atunci ca Salonul Imobiliar vine cu cele mai bune oferte si daca doriti sa va luati o casa pana la sfarsitul acestui an, atunci e indicat sa dati o fuga!

Spuneti parola ZIARE.COM la intrare si veti avea acces gratuit cu conditia sa fiti insotit de catre un platitor de bilet.

Perioada aceasta este una propice inchirierilor, in special pe segmentul studentilor din provincie si din afara granitelor tarii. Agentiile imobiliare prezente au pregatit suficiente oferte si veti afla astfel pulsul pietei, dar, mai ales, veti si putea semna pe loc contracte de inchiriere in conditii avantajoase.

Pentru investitori acest eveniment este, de asemenea, important, caci aflati care sunt zonele cele mai dinamice si ce pachete pregatesc expozantii la achizitionarea a doua unitati locative, de exemplu.

In special la acesta editie, organizatorii au pregatit si foarte multe standuri cu accesorii pe piata imobiliara.

Veti gasi alaturi de agentii si dezvoltatori imobiliari si oferte de: mobilier, decoratiuni interioare, amenajari, arhitectura, jacuzii, sisteme de securitate si chiar o agentie lansata in premiera pe piata.

WelcomeHome se ocupa de totul, de la A la Z, pentru construirea casei, asa ca puteti discuta direct cu consultatii despre acte, planuri, constructie si amenajari.

Dintre proiectele lansate la Salonul Imobiliar, eveniment si cu cea mai mare suprafata expozitionala din Romania, amintim:

Atria Urban Resort, proiectul de proportii dezvoltat de SIF Moldova si Cityring in zona lacului Straulesti, cu o investitie totala de peste 100 de milioane EUR isi lanseaza oferta comerciala in cadrul SIB.

Noul proiect se construieste in vecinatatea Colosseum Retail Park, pe un teren de noua hectare. Prima faza, cuprinzand un total de 160 de apartamente (studio-uri, doua si trei camere), un parc privat si o piscina dedicata rezidentilor, este deja in constructie si urmeaza sa fie livrata in trimestrul III 2019.

In prima faza sunt puse spre vanzare studio-uri in suprafata utila de 40 mp, apartamente de doua camere (cu suprafete totale utile intre 50-60 mp) si apartamente de trei camere (cu suprafete totale utile intre 65 -85 mp).

Pe langa facilitati precum locuri de joaca, piscina, alei pietonale, sau spatii special amenajate, unde copiii pot interactiona cu natura, ansamblul va beneficia de un Community Manager ce va avea rolul de a organiza evenimente pentru rezidenti, de la programe de parenting si educationale, la petreceri, propuneri pentru petrecerea timpului liber, expozitii, sau spectacole.

Sud Rezidential lanseaza la SIB Top House Residence, o dezvoltare de 500 de unitati locative in cadrul Metalurgiei Park Residence. Noul proiect este compus din trei imobile cu apartamente incepand de la 55 pana la 110 mp. Pe langa parcarile supraterane va fi amenajata o parcare supraetajata de mari dimensiuni.

Un alt proiect care se lanseaza in cadrul Salonului Imobiliar Bucuresti este Spazio Residence, un ansamblu rezidential cu un total de 336 de apartamente in zona Bragadiru.

Proiectul este o investitie a Water Systems International, parte a unui grup de firme activ in cele mai dinamice sectoare de activitate, de la comertul cu materiale pentru instalatii termice, sanitare si electrice, la constructii si real estate.

In premiera, in cadrul targului vor fi expuse proprietati din Dubai, apartamente si vile, ideale pentru achizitii in scop investitional.

ATRACTII

In zona de Lounge cu atractii ale Salonului Imobiliar primiti GRATUIT:

  • zone de activare ale principalelor portaluri de anunturi imobiliare
  • Sampanie
  • Concerte de pian
  • etc.

Organizatorii promit ca vor oferi cadrul in care sa petreceti cel putin o jumatate de zi cel putin in cadrul evenimentului. Acestia ne asigura ca stiu ca decizia achizitiei unei proprietati nu este una facila si, mai ales, de luat in fuga.

ACCES catre Palatul Parlamentului

Puteti utiliza intrarea - C1 - daca veniti pe jos, iar taxiurile au in principiu acces si in curtea Palatului Parlamentului.

ACCES in Palatul Parlamentului

Odata ajunsi la intrarea C1 din Palatului Parlamentului, veti gasi aici agentii de paza, agentii SPP si casele de bilete.

Timpul de asteptare este dat de limitarea filtrelor SPP, obligatorii in Palatul Parlamentului, filtre importante pentru siguranta dvs, insa ajungeti repede in perimetrul expozitional.

De asemenea, trebuie sa stiti ca staff-ul Salonului este tot timpul la dispozitia dvs. pentru a va indruma.

ACCES in zona de atractii a Salonului Imobiliar Bucuresti

Dupa parcurgerea filtrelor SPP, achizitionarea biletului de acces sau pur si simplu verificarea invitatiei in posesia careia va aflati, aveti optiunea de a va inregistra datele pentru a obtine o BRATARA DE ACCES.

Bratara de acces a Salonului Imobiliar Bucuresti va permite sa obtineti cu si mai multa usurinta informatiile necesare din partea expozantilor, atat in timpul vizitarii standurilor, cat si oricand dupa eveniment.

Tot ce trebuie sa faceti in timpul vizitarii este doar sa intindeti mana si bratara se scaneaza, iar datele ajung automat in atentia expozantilor cu oferte interesante pentru dvs.

SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI - CEL MAI MARE TARG IMOBILIAR AL ANULUI va asteapta cu cea mai diversa, noua si atractiva oferta imobiliara a acestui sezon!

www.salonulimobiliarbucuresti.ro

si

facebook.com/salonul.imobiliar.bucuresti

Programul de vizitare este urmatorul:

  • vineri, intre 12:00 - 19:00, ultima ora de intrare - ora 18:00,
  • sambata intre 10:00 - 19:00, ultima ora de intrare - ora 18:00,
  • duminica intre 10:00 - 18:00, ultima ora de intrare - ora 17:00.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Salonul Imobiliar Bucuresti , #firme imobiliare