Neofort BIZ - imobiliare si constructii de cea mai inalta calitate

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 17:39
7591 citiri
Neofort BIZ - imobiliare si constructii de cea mai inalta calitate

Piata dezvoltarilor imobiliari este una dintre cele mai concurentiale medii de business, iar o companie aflata in fruntea clasamentului, presupune o performanta de exceptie.

Cand vorbim de clasamentul companiilor axate pe dezvoltarile si vanzarile de apartamente noi cu destinatie rezidentiala, Neofort BIZ este o prezenta tot mai activa.

In doar 3 ani de la infiintare, marca Neofort a devenit echivalentul performantei pe segmentul de New Homes. Secretul acestui succes vine din experienta de peste 11 ani in domeniul constructiilor, proiectarii si vanzarii de ansambluri rezidentiale.

Totul a pornit in 2005 de la o afacere mica de productie si vanzare de tamplarie PVC, afacere care rapid s-a extins si care a reusit sa creasca inclusiv in perioada de criza.

In prezent Neofort BIZ este cel mai mare furnizor de Tamplarie PVC Salamander la nivel de Bucuresti si zonele limitrofe.

Neofort a traversat un rebranding in 2012, ca urmare a cerintelor pietei de a oferi servicii integrate de calitate, iar echipa a fost cea care a sustinut cel mai mult aceasta transformare.

Intr-o perioada relativ scurta de timp, compania Neofort BIZ, a reusit sa adauge in portofoliul sau un numar de peste 55 de ansambluri rezidentiale, in parte dezvoltari imobiliare ale companiilor partenere sau dezvoltari imobiliare proprii Neofort.

Dezvoltator si intermediar imobiliar

Calitatea de dezvoltator imobiliar dar si de intermediar de tranzactii imobiliare a Neofort BIZ ofera clientilor o plaja mare de oferte potrivite oricarui buget.

Neofort BIZ aduce in atentia bucurestenilor 55 de proiecte imobiliare. Proiectele sunt dezvoltate in parteneriat cu investitori din tara sau din strainatate si se localizeaza in majoritatea cartierelor din capitala.

Neofort BIZ este un partener avantajos pentru cei care vor sa construiasca. Astfel, investitorilor le sunt propuse planuri de afaceri si strategii de publicitate in diferite etape ale constructiei.

Ajutorul oferit nu se opreste insa doar aici, compania stabilind impreuna cu partenerii detalii, precum ar fi schema si compartimentarea apartamentelor.

In plus, compania ofera sprijin in procesul de obtinere a tuturor actelor si avizelor necesare constructiei si vanzarii noilor locuinte.

Neofort BIZ este un partener de incredere pentru cei care doresc sa cumpere apartamente in ansablurile rezidentiale din Bucuresti. Cele mai multe dintre apartamentele dezvoltate de Neofort BIZ se afla atat in localitati limitrofe Bucurestiului precum Otopeni, Pipera sau Voluntari, dar si in zone centrale din Bucuresti, precum Dristor, Iancului, Bucurestii Noi, Colentina, Mihai Bravu, Bulevardul Unirii sau Vitan.

In prezent, aproximativ 80% dintre apartamentele in a caror dezvoltare a fost implicata compania Neofort BIZ au fost deja vandute, insa mai exista multe oferte disponibile, construite sau aflate in proiect.

Confort superior, cu tamplaria potrivita

Afacerile imobiliare reprezinta principala preocupare a firmei, insa Neofort BIZ s-a implicat activ si in comercializarea de tamplarie termopan, punand la dispozitia cumparatorilor sai toate accesoriile si materialele necesare.

Intr-un timp destul de scurt, Neofort BIZ a reusit sa devina unul dintre cei mai mari distribuitori de tamplarie termopan din tara, marca Salamander fiind una dintre marcile recunoscute pentru calitatea lor superioara.

Practic, divizia de constructie a companiei vine in completarea celei imobiliare, in cei 11 ani de activitate firma reusind sa colaboreze cu peste 7.500 de clienti, montand geamuri de diferite tipuri si multe alte accesorii la apartamente, case, vile, cladiri de birouri, spatii comerciale, firme si multe alte tipuri de cladiri.

Compania Neofort BIZ este cunoscuta, in primul rand, pentru termopanele Neofort, un brand propriu comercializat pe piata de mai bine de 11 ani.

Ulterior succesului avut cu gama Neofort, firrma a inceput sa se extinda, incepand sa colaboreze cu alte firme producatoare germane si austriece (Veka, Rehau sau Gealan). Astfel, rapid, termopanele de la Neofort BIZ au inceput sa fie un etalon al calitatii.

Alte servicii oferite de Neofort BIZ

Peretii antivant, mecanismele de aerisire, plasele de insecte, usile din sticla, rulourile, manerele sau sistemele de inchidere si siguranta pot sa fie, de asemenea, cumparate tot de aici.

Cu alte cuvinte, indiferent de nevoia pe care o ai si de modul in care vrei sa iti personalizezi casa in privinta geamurilor, usilor sau a altor accesorii, poti apela cu incredere la Neofort!

Si, daca locuiesti in Bucuresti, te poti bucura chiar de mai mult ajutor. Asta pentru ca divizia de constructii din cadrul Neofort BIZ are si servicii de consiliere pentru tamplaria termopan si celelalte achizitii posibile.

Mai mult decat atat, specialistii firmei vor veni pentru masuratori si, odata ce termopanele sunt livrate, ele vor fi si montate de aceleasi echipe, formate din angajati cu cea mai mare experienta in astfel de servicii. Termopanele au garantie, service-ul fiind asigurat tot de firma.

Asadar, Neofort BIZ inseamna o garantie a unor servicii de calitate pentru toti cei care vor sa apeleze la una dintre cele mai dinamice firme din capitala. Indiferent de domeniul de activitate, fie el imobiliar sau constructii si termopane, firma a demonstrat de-a lungul celor 11 ani ca este un partener de incredere, unul care isi face planuri mari si care doreste sa insemne si mai mult pe piata in anii care vor urma.

Si tu poti profita de experienta acumulata de firma, indiferent de serviciile de care ai nevoie. Daca te afli in cautarea unui apartament modern sau vrei sa participi la construirea unui complex nou, atunci Neofort BIZ reprezinta un raspuns.

Viitorul Neofort BIZ

Neofort BIZ isi propune ca, in viitorul apropiat, sa lanseze si un portal de imobiliare complet pentru toata tara, unul care sa cuprinda 90% din toate ofertele de apartamente noi din Romania. Iar evolutia companiei nu se va opri aici

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#neofort imobiliare, #neofor blocuri noi, #neofort termopane , #firme imobiliare