Promenada Mall, la inaugurare: Bucurestenii, cam imuni la oferte (Galerie foto)

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 19:38
8310 citiri
Promenada Mall, la inaugurare: Bucurestenii, cam imuni la oferte (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Promenada Mall a fost inaugurat, joi, insa bucurestenii nu prea s-au inghesuit sa achizitioneze prea multe lucruri din noul centru comercial.

Doar o suta de persoane au asteptat cu sufletul la gura marea deschidere, care a avut loc la ora 10.00, in conditiile in care in anii precedenti aproape doua mii de persoane se adunau la coada pentru promotii.

Pe parcursul zilei, insa, numarul bucurestenilor care au vizitat mallul s-a marit.

"Am reusit cu greu sa gasim un loc de parcare. A fost foarte aglomerat, dar am avut impresia ca nu au venit ca sa cumpere ceva din magazine. Cele mai multe persoane erau la restaurante, sa manance. Eu nu mi-am luat nimic", a declarat un vizitator, pentru Ziare.com.

Reprezentantii magazinelor au pregatit chiar si mici cadouri pentru clientii care le treceau pragul.

"Am cumparat o haina de iarna, iar la intrare ne-au oferit sampanie", ne-a spus o clienta.

In plus, curiosii nu au lasat multi bani in magazine, pentru ca nu erau foarte multe oferte.

"Nu am vazut reduceri, iar lumea s-a imbulzit la mancare", a subliniat un alt client.

Promenada Mall, in cifre

Constructia centrului comercial Promenada a durat 22 de luni, iar investitia totala a fost de peste 130 milioane euro. In prezent, gradul de ocupare este de 95%, in total fiind 140 de chiriasi. Suprafata destinata inchirierilor este de 35.000 metri ptrati.

Noul centru comercial este organizat pe sase niveluri. Primele doua etaje subterane (-3 si -2) sunt destinate parcarii care cuprinde 1.300 de locuri, iar urmatoarele patru niveluri (din demisol si pana la etajul 2) gazduiesc zona comerciala.

La ultimul etaj a fost amenajata o gradina, cu spatiu de joaca, zone de relaxare si zone dedicate cafenelelor, care se vor extinde si pe terasa in timpul sezonului cald. In sezonul rece, aici va fi amenajat un patinoar de circa 600 mp, care va fi deschis incepand cu luna noiembrie, in functie de conditiile meteo.

Accesul in Promenada, atat cel pietonal cat si cel auto, se poate face din ambele artere rutiere - Calea Floreasca si Bd. Barbu Vacarescu.

De asemenea, la ambele intrari exista parcari pentru biciclete cu o capacitate de 150 de locuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#deschidere Promenada Mall, #inaugurare Promenada Mall, #Promenada mall Bucuresti , #firme imobiliare