Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa faci bani in campanie electorala

Marti, 03 Noiembrie 2009, ora 21:18
1557 citiri
Cum sa faci bani in campanie electorala
Foto: okazii.ro

Daca tot este campanie electorala, ingeniosii nostri romani s-au gasit sa scoata un ban in plus, profitand de cunostintele privind Internetul si, de ce nu, de istetimea cu care au fost inzestrarti.

Cum poti sa faci bani in aceasta perioada cand cuvantul "campanie" este la fel de auzit ca cel de "criza"? Creandu-ti o mica afacere cu domenii purtand nume de politicieni cunoscuti.

In timp ce mai marii politicieni se bat pe numarul de voturi, pe pozitii in sondaje si pe cum sa stopeze clonarea site-urilor de campanie, un barbat din Zalau a gasit o modalitate inedita de a face bani pe numele candidatilor la prezidentiale.

Acesta a facut in asa fel incat, tastand adresa www.sorinoprescu.com sunteti redirectionat pe www.traianbasescu.info, ajungand ulteior pe un site care ofera mai multe domenii de vanzare cu numele unor politicieni cunoscuti.

Toate adresele care au terminatia .info ar putea fi cumparate contra sumei de 499 de euro. Sau cel putin asa suna anuntul postat pe okazii.ro, a carei data de licitatie a expirat insa pe 14 octombrie.

Daca vanzatorul se va razgandi, cele 25 de domenii de tipul numepolitician.info, ar putea fi cumparate de candidatii la prezidentiale si nu numai, pana in 2010, caci acesta este anul in care expira prorietatea asupra domeniului. Atentie: oferta este la un "pret incredibil"!

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#bani campanie, #campanie lectorala, #site campanie , #francize romania