Lavete industriale - utile in orice sector

Joi, 25 Iunie 2015, ora 17:55
3089 citiri
Lavete industriale - utile in orice sector

In orice sector, pentru o buna desfasurare a activitatii, se impune mentinerea igienei. Atat in ceea ce priveste mentinerea curateniei in sectorul rezidential, dar mai ales cu precadere in sectoarele de prelucrare sau industriale, lavetele sunt extrem de utile pentru misiunea mentinerii igienei.

Tot timpul exista unele suprafete ce trebuiesc curatate, fie ca e vorba de un depozit sau de un atelier de prelucrare, de o fabrica sau chiar de un showroom de prezentare de produse.

Orice business beneficiaza astfel, direct cat si indirect, de utilitatea gamei de lavete industriale ce se gaseste pe piata, din surse variate. Una din surse, destul de cautata in fapt, este si Milenium Shopping, furnizor de lavete din bumbac albe, lavete bumbac colorate si nu numai.

Tipuri de lavete industriale

La fel ca in orice alt domeniu, la fel ca si oricare alt tip de produs, lavetele industriale vin in diverse tipuri, adaptate la necesitatile fiecarui business in parte. O prima categorie ar fi reprezentata de lavete de bumbac de tip universal. Acestea au un grad de rezistenta ridicat si pot fi folosite si in conditii mai dificile.

Robustetea lavetelor industriale universale le transforma in solutia perfecta pentru eliminarea cu usurinta a petelor de ulei, grasimi, vopsea, solventi si nu numai, in vederea curatarii utilajelor de diverse tipuri folosite cu precadere in sectorul industrial.

Bucatarii, dar si tipografii, ateliere auto, dar si marea industrie constructoare de masini ori de prelucrare a metalului gasesc in lavetele din bumbac aliatul perfect in mentinerea curateniei.

Caracteristicile lavetelor din bumbac sunt in principal capacitatea mare de absorbtie si rezistenta. O alta categorie de lavete, deosebita de cele universale, este reprezentata de cele necesare pentru inlaturarea murdariei de pe suprafete mai delicate. Acestea pastreaza aceeasi robustete si rezistenta, insa printr-o textura mai catifelata nu cauzeaza daune suprafetelor curatate.

Trendul actual in domeniul lavetelor industriale

Orientarea catre lavete industriale de calitate a reprezentat dintotdeauna o necesitate. Din acest motiv concurenta in oferte este o caracteristica pe piata lavetelor. Companii in continua dezvoltare, cum este si Milenium Shopping, vizeaza satisfacerea exigentelor clientilor in ceea ce priveste misiunea curateniei, oferind solutii in acest sens chiar si online, pe laveteindustriale.ro.

Piata se orienteaza atat spre calitate cat si catre un pret mai redus, astfel se pune la dispozitia doritorilor un raport calitate-pret competitiv: Milenium Shopping are cel mai mic pret pentru lavete vandute in sistem en-gross sau la dimensiunile solicitate de client.

Milenium Shopping va pune la dispozitie totodata si toata gama de haine second hand, fiind lider pe piata romaneasca si unul din cele mai mari depozite de distributie de haine second hand sortate si lavete din bumbac, cu sediul in Uricani, judetul Hunedoara.

Fie ca este vorba de curatenia pentru acasa sau de cladiri de birouri, de ateliere de reparatii sau chiar de fabrici intregi, lavetele industriale din bumbac, cu textura moale dar in acelasi timp rezistenta, cu o capacitate de absorbtie mare, fara sa lase scame si care pot fi reutilizate sunt tot timpul alese ca ajutor pentru curatenie.

Milenium Shopping ajuta astfel la mentinerea curateniei oricarui business, indiferent de sectorul de activitate, cu profesionalism, oferind lavete industriale pentru orice necesitati, in asa fel incat cererea pietei sa fie tot timpul satisfacuta. Materialul din care sunt confectionate lavetele industriale - bumbacul - este ideal a fi folosit in misiunea curateniei, datorita capacitatii mari de absorbtie, posibilitatii de reutilizare si eficientei in curatarea suprafetelor dar si datorita faptului ca nu afecteaza in nici un fel mediul sau lucratorii care le folosesc.

Se indeplineste astfel orice misiune de curatenie cu eficienta, dar si protejand mediul, cu ajutorul lavetelor ce pot fi gasite pe laveteindustriale.ro.

Milenium Shopping este distribuitor de lavete din bumbac la comanda, astfel chiar si in situatia in care nu este posibila deplasarea la sediu, comenzile sunt onorate de fiecare data.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#lavete industriale, #furnizor produse curatare, #curatare industriala , #ghid afaceri