7 afaceri pe care le poti face de acasa

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 20:17
19112 citiri
7 afaceri pe care le poti face de acasa

Daca te-ai saturat de mersul zilnic la birou si daca vrei sa fii propriul tau sef, exista numeroase afaceri pe care le poti face de acasa.

Orice talent sau pasiune poate deveni profitabila, de la pictat sau gatit pana la marketing.

Publicatia eHow a facut o lista ce cuprinde 7 afaceri pe care le poti dezvolta din locuinta proprie.

1. Organizator de case

Pentru unii dintre noi, o casa ordonata este ceva normal. Insa exista si persoane care nu au timp sa-si puna lucrurile la locul lor. Iar daca vrei sa-i ajuti pe cei din a doua categorie, iti poti dezvolta o afacere care sa se ocupe cu intretinerea si aranjarea locuintelor.

2. Meditator

Daca vrei sa faci un ban in plus, una din cele mai la indemana solutii este sa dai meditatii. Fie ca este vorba de elevi din clasele primare, fie studenti, exista multe persoane care au nevoie de ajutor la lectii. In plus, poti face o firma de meditatori care iti va rotunji cu siguranta veniturile.

3. Cofetar

Daca gatitul este pasiunea ta, iar prajiturile tale sunt extrem de apreciate, poti transforma acest hobby intr-o afacere chiar la tine acasa. Astfel, nu mai platesti chirie, nu ai un program fix si nu trebuie sa faci un anumit numar de prajituri. De asemenea, poti vinde dulciurile pe Internet.

4. Desenator sau autor

Multe edituri cauta tinere talente, iar daca ai o idee de carte, o poti pune in practica. In plus, se mai cauta si persoane talentate la desen care sa creeze logo-uri, sau sa ilustreze scene dintr-o carte.

5. Stilist personal

Daca stilul tau vestimentar este des apreciat, inseamna ca pasiunea ta pentru moda ar putea deveni o sursa de venit. Poti incepe sa-ti consiliezi prietenii in acest domeniu, iar, cu timpul, afacerea se poate extinde, pana la organizarea de nunti sau alte evenimente.

6. Consultant de marketing

Unele firme mici nu stiu cum sa se promoveze sau cum sa-si mentina relatiile cu clientii si de aceea acest lucru ar putea fi o oportunitate pentru tine. Ai putea sa faci acest lucru in locul lor si sa iti asiguri astfel un venit suplimentar.

7. Vanzarea de produse hand-made

Fie ca iti place sa confectionezi bijuterii, fie ca adori sa crosetezi sosete, poti transforma pasiunile tale intr-o afacere de succes. Cea mai simpla metoda este sa iti vinzi confectiile pe Internet, mai ales ca lumea apreciaza tot ceea ce este hand-made.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
#idei afaceri, #afacere domiciliu, #afacere acasa , #idei afaceri