Au facut averi cu cele mai ciudate idei de afaceri

Marti, 27 Mai 2014, ora 07:15
17033 citiri
Au facut averi cu cele mai ciudate idei de afaceri

Oamenii pot deveni foarte creativi in vremuri economice dificile, iar o idee care vizeaza o nisa neexploatata se transforma aproape sigur intr-un succes, chiar si intr-un mediu nefavorabil pentru afaceri.

Ziare.com a selectat cateva dintre cele mai neobisnuite initiative antreprenoriale pornite in ultimii ani, care raspund totusi, in general, unor probleme reale din viata de zi cu zi.

Ideile unice transformate in afaceri prospere izvorasc, cel mai adesea, din situatii cu care s-au confruntat inventatorii insisi.

Cum pot castiga jumatate de milion de euro afacerile la inceput de drum

Bariere pentru plosnitele de pat

Australianul Tony Abrams a facut o avere din aceasta inventie, care consta in montarea unor capcane la picioarele patului, ce impiedica insectele sa ajunga printre asternuturi, scrie MoneyCrasher.

Care e lucrul esential pentru dezvoltarea afacerii - studiu EY

Gaini de inchiriat

O astfel de oportunitate ii vizeaza pe cei interesati de agricultura urbana, care nu stiu inca daca sunt pregatiti pentru o activitate ca avicultura. Un cuplu din Traverse City, Michigan, le asigura acestora tot ce trebuie pentru a ingriji cateva gaini pe perioada verii. O afacere similara exista si in Australia.

Vrei sa-ti deschizi afacere pe Net? Vezi cat poate dura

Vaci de inchiriat

Cei care inchiriaza o vaca se pot bucura de lapte proaspat in fiecare zi. Afacerea elvetianului Michael Izor se adreseaza orasenilor stresati care au nevoie de relaxare. O vaca poate fi inchiriata pentru o luna sau pentru un sezon, potrivit Small Business Canada.

Reclame pe hartie igienica

Doi frati din SUA, Bryan si Jordan Silverman, au dat lovitura identificand o noua platforma de publicitate. Ei au infiintat compania Star Toilet Paper, care tipareste pe hartie igienica reclame si cupoane pentru alte firme si distribuie produsele gratuit in locuri publice. Cerneala folosita este o solutie pe baza de apa, fiind 100% sigura, conform Business News Daily.

Cine va putea lua 10.000 de euro de la stat pentru o afacere - guvernul schimba legea

O doza de aer proaspat

Miliardarul chinez Chen Guangbiao, care a facut o avere in industria reciclarii, vinde aer proaspat in recipiente asemanatoare cutiilor de suc, intr-o tara in care poluarea a ajuns la un nivel record. Guangbiao a vandut 8.000.000 de cutii de aer in doar zece zile in China, la un pret de 5 yuani (2,60 lei), a scris Daily Mail.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#afaceri neobisnuite, #idei afaceri, #afaceri succes , #idei afaceri