Cinci idei de start-up de succes: de la brokeraj de energie verde pana la o comisie medicala

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 11:12

   

Cinci idei de start-up de succes: de la brokeraj de energie verde pana la o comisie medicala
Tineri antreprenori incearca sa schimbe "fata" mediului de afaceri din Romania cu idei de business-uri inedite: brokeraj pe proiecte de energie verde, la soft-uri care sa functioneze ca o retea de socializare pentru angajatii unei companii sau site-uri pe care antreprenorii pot gasi raspunsurile pentru problemele pe care le intampina.

Antreprenorii care au participat la The Big Pitch, un concurs sustinut de Consiliul National pentru IMM-uri (CNIPMMR), spun ca piata din Romania este una de teste pentru afacerile lor, insa spera sa ajunga cu produsele sau serviciile lor pe piata internationala. Cei mai multi vizeaza la marile corporatii americane.

Business24 prezinta cinci din ideile de afaceri ale"noii generatii" de antreprenori din Romania.

Cum sa faci bani din brokeraj pe proiecte de energie verde

Adrian Paraschivescu si-a investit toate economiile intr-o companie de brokeraj in energia verde, si nu regreta. A intermediat, deja, o tranzactie de 15 MW de ordinul zecilor de milioane de euro in Judetul Calarasi.

"Am investit cateva mii de lei. Nu am avut nevoie de investitii serioase. Practic, capitalul intregii mele afaceri este reprezentat de contacte. Networkingul este pe primul plan. Costurile sunt destul de mici: de infiintare a firmei si alte costuri administrative", a explicat pentru Business24 Adrian Paraschivescu, antreprenor si proprietar Energy Projects Broker.

Aflati ce alte idei de afaceri au mai "nascocit" tinerii antreprenori romani in continuarea articolului Cinci idei de start-up de succes: de la brokeraj de energie verde pana la o comisie medicala pe Business24
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2664 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor