Cum poti sa devii managerul unuia dintre magazinele lui Patriciu

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 08:54
7041 citiri
Cum poti sa devii managerul unuia dintre magazinele lui Patriciu

Micii antreprenori de cartier isi pot deschide propriile bacanii sub sigla Mic.ro, in Capitala, dar si in restul tarii. Contra unei garantii de 7.000 de euro, tinerii de 25 pana in 30 de ani, intelectuali, vor putea sa devina asociati ai pravaliei si vor primi un magazin utilat si cu marfa disponibila.

Reteaua de magazine mobile va avea 30 de de magazine operationale in Bucuresti, pana la sfarsitul acestui an. Magazinele mic.ro mobil vor fi amplasate in drumul clientilor, vor disponibile 7 zile din 7, in intervalul orar 7 AM-7 PM si vor oferi produse pentru consumul individual, stradal sau la locul de munca. Plata se poate face si cu card bancar, dar si cu tichete de masa.

Pana in 2012, tinerii intelectuali cu varste intre 25 si 30 de ani ar putea deveni asociati ai magazinelor Mic.ro. Pentru a fi manager de magazin, tinerii depun o garantie de 7.000 de euro, urmeaza un curs de pregatire, iar dupa absolvire primesc o unitate Mic.ro complet mobilata si cu marfa.

"Bacanul va fi un "nea Fane" sau un "nea Costica", ales din comunitatea in care este amplasat magazinul si va fi scolit", explica Dinu Patriciu, omul de afaceri care detine Mic.ro, prin compania Mercadia Holland BV.

Potrivit Adevarul CEO-ul companiei Mic.ro, Dan Ionescu, crede ca media de 25-30 de ani este varsta potrivita pentru antreprenoriat, tinerii urmand si cursuri de pregatire care vor costa pana la 400 de euro.

Legumele, fructele sau carnea vor fi romanesti, cumparate de la producatori traditionali atestati de Ministerul Agriculturii. Pe langa produsele tipice dintr-o bacanie, vor fi comercializate cartele de telefonie mobila, vor putea fi platite facturi sau chiar transferati bani. In ceea ce priveste cifra de afaceri a intregului lant, Patriciu estimeaza ca aceasta va depasi 1,5 miliarde de euro, numai pentru 100 de magazine fiind de 36 de milioane de euro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#micro, #magazine Patriciu, #locuri munca, #idei afaceri , #idei afaceri