Cum sa iti simplifici business-ul

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 08:41
1229 citiri
Cum sa iti simplifici business-ul

Daca ai impresia ca ziua este prea scurta, iar rutina pe care ti-o impune conducerea unei afaceri nu iti lasa timp si de lucruri cu adevarat importante, cum ar fi dezvoltarea de noi idei, este timpul sa incerci o simplificare a business-ului.

Iata cativa dintre cei mai importanti pasi, propusi de Entrepreneur.com.

TEHNOLOGIA: Simplifica tehnologia folosita in birourile angajatilor si vei vedea ca nu va mai fi o bataie de cap pentru nimeni.

Server de documente: Spre deosebire de retelele de calculatoare, serverele ofera mai multa fiabilitate si ajuta la imbunatatirea afacerii tale. Pastreaza documentele importante pe un server central, astfel iti va fi mult mai usor sa tii o evidenta a documentelor pe zile.

Reteaua de telefonie: Foloseste tehnologia VoIP, pentru a inlocui telefonia fixa traditionala. VoIP se refera la transmiterea fluxului audio prin retelele de Internet.

Acest tip de telefonie ofera mai multe servicii, la un pret mult mai scazut. Spre exemplu, apelurile vocale pot fi atasate unui mail.

Citeste mai mult despre Cum sa iti simplifici business-ul pe Business24.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#afacere plan simplificare, #gestionare timp afaceri, #tehnologie afaceri , #idei afaceri