Dobandirea unui stup de albine prin recomandarea Apis Donau

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 16:41
14102 citiri
Dobandirea unui stup de albine prin recomandarea Apis Donau

Atunci cand cineva se afla la inceput intr-un anumit domeniu cere sfatul cat mai multor persoane din jur, indeosebi celor profesionisti in acest sens.

Cand vine vorba de a obtine informatii pretioase si recurente legate de apicultura si despre ceea ce impune aceast ramura a zootehniei din Romania, cei mai in masura specialisti stau la dispozitie pe site-ul Apis-Donau.ro.

Este vorba, in mare, despre sase persoane pasionate de cresterea si inmultirea albinelor, care duc mai departe o traditie nemuritoare care dateaza de patru generatii.

Ferma apicola ce este inspiratie pentru site-ul Apis-donau.ro, alcatuita dintr-un numar de mai multe stupine insirate de-a lungul Luncii Dunarii si Oltului, este gestionata cu pasiune si dedicatie de catre cei sase cunoscatori in ale apiculturii, care sunt in masura sa dea sfaturi si chiar sa ofere servicii de calitate altor pasionati in acest frumos domeniu.

Astfel, pentru dobandirea unor familii de albine pentru gospodaria proprie sau pentru profit, specialistii apicultori Apis Donau vin cu recomandari nemaipomenite, atestate de anii de experienta in lucrul cu albinele.

Precum s-a inceput si in aceasta afacere din Romania, asa se doreste si o continuare a traditiilor si a cresterii albinelor pentru miere, propolis, polen si chiar roiuri de vanzare indreptate catre persoanele interesate.

Deoarece multe persoane incearca sa ajunga la statutul de detinatoare de albine, dispunand de cativa stupi pentru uz personal sau comercial, specialistii mai sus mentionati ofera servicii de prima mana in ceea ce priveste cresterea si selectionarea matcilor Apis-Donau.ro.

Ofertele acestui site nu sunt limitate la doar un singur tip de serviciu, ci se refera la rezervarea de matci dintre cele mai felurite pentru dezvoltarea proprie a unor stupi infloritori si profitabili.

Rezervarea de matci Apis Donau in functie de preferinte

Asadar, in cadrul sectiunii "Material biologic" de pe site, Apis Donau pune la dizpozitia celor interesati matci de vanzare atent selectionate, inseminate si imperecheate sau chiar roiuri si albine la pachet pentru dobandirea celor mai frumosi si impresionanti stupi de albine.

Spre satisfactia cunoscatorilor si a celor amatori in acest domeniu atat de recompensatoriu, specialistii Apis Donau ofera spre vanzare matci Carpatine, matci Carnica sau matci Caucaziene si matci Ligustica imperecheate pe cale naturala.

Insa, la preturi mai mari si de o calitate aparte sunt matcile imperecheate in mod controlat si cele inseminate artificial, care fac dovada unor caracteristici net superioare pentru dezvoltarea frumoasa a stupului de albine. Si din aceasta categorie de regine se diferentiaza mai multe soiuri, printre care si matcile Buckfast, Carnica, Caucaziene sau Ligustica.

De asemenea, pe langa ofertele de matci care reprezinta, practic, inima stupului, Apis Donau mai vine si cu varianta vanzarii de roiuri la pachet cu matca inseminate artificial sau de roiuri la pachet cu matca imperecheata natural, ce se includ in categorii de pret dintre cele mai diverse si in functie de bugetul oricui.

Trebuie stiut faptul ca matcile care pot fi rezervate de catre oricine de pe site-ul Apis-Donau.ro dispun de o evolutie exploziva primavara, atunci cand incepe fluxul de nectar, sunt bune culegatoare, sunt blande, alcatuiesc colonii mari, ceea ce este foarte avantajos, au tendinte moderate de furtisag, in schimb construind faguri foarte rapid si tendinte slabe de roire.

Asa cum apicultura nu este pentru toata lumea, asa si ofertele si serviciile Apis Donau se indreapta catre persoanele pasionate si care stiu cu adevarat cum este sa dezvolti propriul stup de albine.

Citeste si:
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) Marian Neacșu a fost numit de către PSD, partid din care a făcut parte timp de 20 de ani, în postul de...
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Doi consilieri de stat au fost numiţi joi, 2 decembrie, în Cancelaria premierului Nicolae Ciucă. Este vorba despre Gheorghiţă Agafiţei și Daniel Anghel. Deciziile privind numirea celor...