Hotpod: Un altfel de yoga, la 37 de grade

Sambata, 17 Ianuarie 2015, ora 14:54
2604 citiri
Hotpod: Un altfel de yoga, la 37 de grade

Hotpod Yoga este cea mai noua tendinta intre iubitorii de yoga: un studio pop-up cu multa caldura (37 de grade Celsius) si fara conotatii mistice neaparat, un concept pe care trei tinere l-au adus recent si in Romania cu o investitie de 35.000 de euro.

Temperatura inalta te ajuta sa obtii efectele exercitiilor cardio, de eliminare a toxinelor, dar fara efortul carateristic sportului intens.

"Diferenta dintre Hotpod Yoga si o sedinta clasica de yoga este abordarea pe care o avem si micro-universul creat in studioul nostru gonflabil. Focusul principal al Hotpod este o atitudine deschisa: punand accentul pe simplitate, speram sa risipim anxietatea si sa-i incurajam pe sceptici", spune Alexa Boeriu, co-fondator Hotpod Yoga Romania.

Creatorii conceptului, Max si Nick, sunt doi londonezi care pratica yoga si care au realizat ca majoritatea oamenilor sunt intimidati de pozitii contorsionate si de idea ca yoga este un domeniu doar al celor initiati.

Noul concept se adapteaza perfect si nevoilor marilor companii de a le oferi beneficii angajatilor si a avut mare success printre angajatori precum Citibank, Harrods, Linkedin, Sky, Coca Cola, eBay sau Christie's.

Citeste interviul integral cu spune Alexa Boeriu, HotPod Yoga Romania pe Business24I

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Hot Pod Yoga Bucuresti, #business Yoga, #idei business Bucuresti , #idei afaceri