Idei de afaceri: Bijuterii pe bani putini

Duminica, 31 Iulie 2011, ora 09:04
7442 citiri
Idei de afaceri: Bijuterii pe bani putini
Foto: Cronica de Iasi

Bijuteriile vor fi intotdeauna obiecte cautate si pentru care se vor aloca sume importante de bani nu numai in timpul perioadelor economice prospere, ci si pe timp de criza ecomonica severa. Conditia ca aceste afaceri sa ofere profit pentru proprietarii lor este restrangerea activitatii pe nisele handmade, care se preocupa indeosebi cu bijuterii din metale si materiale care nu sunt de valoare mare.

Bijuteriile pretioase, de lux nu vor reusi sa obtina vanzari mari pe timp de criza. Aceste idei de afaceri sunt profitabile atunci cand situatia economica nu se afla in vreun impas major. Multe afaceri cu bijuterii au incetat activitatea de productie de produse pretioase si de lux si s-au reorganizat si indreptat catre bijuteriile din lemn, argint, sticla sau chiar plastic.

Nu mare ne este mirarea cand, de multe ori, intram in magazine stilate si elegante, privirea ne este atrasa de bijuterii superbe si observam ca sunt confectionate manual si din materiale nepretioase. Cu toate acestea, frumusetea si calitatea lor ne determina sa le achizitionam si sa uitam de aur, de cristale scumpe si de perle adevarate.

Ei bine, aceste idei de afaceri cu bijuterii nepretioase vor fi intotdeauna avantajoase, avand in vedere ca oricine isi doreste sa detina asemenea produse si nu toata lumea isi permite produse scumpe, de lux. Cititi mai mult despre Bijuterii pe bani putini pe ideideafaceri.manager.ro.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#idei afaceri, #bijuterii handmade, #afaceri bijuterii , #idei afaceri