Ziare.com

Idei de afaceri: De ce este avantajos sa iti faci o ferma ecologica

Miercuri, 05 Ianuarie 2011, ora 09:44

   

Idei de afaceri: De ce este avantajos sa iti faci o ferma ecologica
O ferma ecologica este o afacere care a prins din ce in ce mai mult mai ales ca infiintarea unei astfel de ferme beneficiaza de fonduri europene nerambursabile.

Cei care dispun deja de un teren agricol pot aplica pentru obtinerea acestor fonduri care vor fi utilizate in primii trei ani pentru curatarea terenului agricol de insecticide.

La sfarsitul acestei perioade, terenul respectiv este considerat ecologic si se poate trece la cultivarea propriu-zisa a legumelor sau fructelor ecologice. In cadrul metodelor traditionale de ingrijire a culturii, substantele chimice folosite pentru combaterea daunatorilor si a parazitilor sunt inlocuite cu alcool metilic sau extract de urzici.

Solul este fertilizat cu ingrasamant organic sau cu ingrasaminte minerale din zone cu zacaminte naturale si carbonati de calciu. In cazul fermelor ecologice in care sunt crescute pasari, fermierul le poate hrani cu granule si doar 60% din hrana trebuie sa reprezinte porumb si orz ecologic.

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Acesta nu are insa voie sa le administreze antibiotice si medicamente chimice de sinteza. Toate tratamentele vor fi efectuate pe baza produselor homeopatice. Citeste mai multe despre De ce este avantajos sa iti faci o ferma ecologica pe afacerilacheie.net.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3474 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor