Ziare.com

Idei de afaceri: Strategii de marketing pe care ar trebui sa le eviti

Joi, 05 Mai 2011, ora 09:01

   

Idei de afaceri: Strategii de marketing pe care ar trebui sa le eviti
Una dintre principalele greseli pe care le fac oamenii cu privire la marketing este sa considere ca toti acesti ani de dezvoltare au condus la o forma completa si familiara a marketingului.

Este esential pentru oricine doreste o afacere de succes sa inteleaga ca marketingul se afla intr-o permanenta dezvoltare si ca, in acelasi timp, sunt multe strategii care, desi au avut succes candva, astazi pot fi declarate expirate in mod oficial.

Urmatoarele exemple sunt tocmai astfel de strategii care si-au consumat perioada de glorie si care astazi nu mai dau rezultate:

1. Campaniile netargetate de promovare prin posta. Doar ideea ca mii de scrisori de vanzare sa fie trimise la intamplare in speranta ca o mana de oameni vor cumpara produse da dureri de cap unui manager din ziua de azi. Astazi o astfel de strategie poate chiar sa se intoarca impotriva companiei care a aplicat aceasta metoda de promovare. Citeste mai multe despre Strategii de marketing pe care ar trebui sa le eviti pe Business24.ro.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Citeste mai multe despre strategii marketing afaceri marketing
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1456 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor