O meserie dedicata efectelor pe care le produce

Miercuri, 07 Noiembrie 2018, ora 19:36
5603 citiri
O meserie dedicata efectelor pe care le produce

Daca intrebi astazi pe oricine daca ii place meseria pe care o face, sunt suficiente sanse sa primesti un raspuns negativ. Situatiile sunt atat de diverse si implica atat de multe constrangeri prin care oamenii au ajuns sa lucreze in domenii pe care nu le agreaza, incat o mare parte dintre acestia ar dori sa-si schimbe meseria.

De ce nu o fac? In primul rand datorita faptului ca nu sunt deschisi la o schimbare si traiesc cu gandul ca ar putea sa nu gaseasca o profesie mai placuta avand in vedere vremurile actuale.

In realitate este mai curand vorba despre o aplatizare a felului in care au incredere in propriile lor forte si in capacitatea extraordinara a omului, in general, de a se adapta si invata sa lucreze aproape in orice domeniu.

Pentru tineri lucrurile sunt si mai greu de pus la cale mai ales atunci cand se gandesc care va fi primul lor job. Catre ce anume sa se indrepte, catre ce scoala sa isi directioneze atentia? Daca familia nu poate ajuta concret, un tanar absolvent de liceu este aproape pierdut in vacarmul produs de non-valorile actuale pe care le ragasim in orice domeniu.

Am sa incer sa ajut, asa cum am fost si eu ajutat, atunci cand ceata deasa a viitoarei meserii pe care trebuia sa o aleg se lasase pentru mine si familia mea. Intamplarea a facut sa apara o necesitate medicala in familie, rezolvata cu bine, insa si cu aportul ulterior al unui practician maseur terapeut cu cabinet individual.

Aici am vazut prima oara ce inseamna terapia prin masaj si cat ce rol esential are in recuperare dupa o trauma si operatie suferita. Nu ai putea crede cum un picior care ar parea ca nu se va mai misca vreodata, devine pe zi ce trece mai puternic, pana cand intr-o buna zi poti calca pe el si merge ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.

Iata cum o meserie bine invatata, cu scoala adevarata, se poate transforma in pasiune vietii tale si o vei face cu drag pentru semenii tai. Ajutorul unui maseur sta in primul rand in tehnica lui si direct in mainile si puterea lui.

Ceea ce iti trebuie pentru a avea un mic cabinet individual este mai putin decat ai crede. Un pat masaj de o calitate cat mai buna, un birou pentru lucru si daca este necesar un fiset metalic elegant pentru depozitarea in ordine a accesoriilor pentru masajul terapeutic.

Mai simplu de atat nu se poate, mai util de atat nu m-am gandit vreodata ca as putea deveni.

Vazand pe viu efectele muncii acestui om am decis ca vreau sa invat si sa practic meseria asta. Mi-am luat curaj si ulterior l-am intrebat pe terapeut de unde pot procura un pat masaj indentic cu cel din cabinet si simultan am aflat inca un amanunt. Furnizorul acestui tip pat masaj are in oferta si varianta de pat cosmetica special conceput pentru practicarea meseriei de cosmetician.

Ce poate fi mai simplu decat atat? Pentru ambele meserii obtii usor dispozitivele necesare, fie din gama de pat masaj, fie din gama pat cosmetica si ziua de lucru va fi cel putin o placere pentru cel care iubeste sa daruiasca sanatate semenilor sai.

Daca esti interesat si pentru informatii suplimentare despre produsele din categoria pat masaj si pat cosmetica si suplimentar pentru mobilierul tip dulap metalic, accesati site-ul specializat hitmag.ro.

Citeste si:
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat sâmbătă, 27 noiembrie, că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3. El a adăugat că povestea...
AUR, acuzații la adresa guvernului după ce furnizorii de energie electrică au anunţat o creştere a preţurilor de la 1 ianuarie 2022 pentru clienţii casnici
AUR, acuzații la adresa guvernului după ce furnizorii de energie electrică au anunţat o creştere a preţurilor de la 1 ianuarie 2022 pentru clienţii casnici
AUR acuză că, a doua zi după învestirea Guvernului Ciucă, cel mai mare furnizor de energie electrică pentru clienţii casnici din România, ELECTRICA SA, a anunţat creşterea substanţială,...